Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ACTIV ...

Mesajde nae » 06 Dec 2013, 21:38

activ scrie:LA MULŢI ANI ! ... PRIETENILOR MEI DE "SUFERINŢĂ". :D

Nu sunteti copiii mei ,nu am varsta = sunt mandru de amandoi , ca om ; sunt invidios pe voi ca parinte -de baiat- sarut-mana parintilor vostrii .
La multi ani ,Alin Nicolae .
Cu RESPECT,nae .
Te pupa , nae (sa nu scuipi ! )
nae

Mesajde pustu » 07 Dec 2013, 00:16

la multi ani
sanatate si numai bine
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde mirel » 07 Dec 2013, 00:34

cum le ti tu scunse alineeee....adica niculai :))), uitasem de ea ....!!!! batranetea asta ....
hai, la multi ani! si peste 100 de ani (cel putin) sa postezi poze cu noi in aceeasi formula !!!
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica).
0761194759
mirel

Mesajde activ » 07 Dec 2013, 21:45

Vă mulțumesc, pentru urări, dragi colegi !
Şi pentru că vin sărbătorile, ... vă urez, vouă şi tuturor colegilor de pe forum, ... SĂRBĂTORI FERICITE ! :)
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde activ » 10 Dec 2013, 23:59

PREZENTUL ... conturează ... VIITORUL.
Fişiere ataşate
13867066274020.jpg
LA MULŢI ANI !
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Dec 2013, 04:11

sa-ti traiasca si sa infloreasca !!!
sa tii traiasca Dumnezeu pe amandoi la multi ani fericiti !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde activ » 25 Dec 2013, 19:01

ves.lucian.zabrani scrie:sa-ti traiasca si sa infloreasca !!!
sa tii traiasca Dumnezeu pe amandoi la multi ani fericiti !!!
:P :P :P

Mulțumesc Lucian ! ...pentru gândurile bune.
Şi deasemenea îți doresc şi eu ție sănătate şi viață lungă, ca să te bucuri de copii şi de fetitele tale dragi ! :)
activ

Mesajde peterneamt » 25 Dec 2013, 19:52

Să îţi trăiască flăcăii şi să crească mari, frumoşi şi deştepţi, că ei sunt viitorul....La mulţi ani ! ;)
peterneamt

Mesajde activ » 25 Dec 2013, 19:57

CRĂCIUN FERICIT! şi SĂRBĂTORI "CĂLDUROASE" ! vă doresc dragi colegi de suferință. :)

Şi fiindcă veni vorba de Crăciun şi pentru că am fost băiat cuminte (n-am fost banat) :), a venit MOŞUL şi la mine. Ştiind că iar îmi mai doresc nişte cutii de stupi, nespecificând-ui modelul, s-a gândit să îmi îndeplinească dorința, ... şi ce credeți că mi-a făcut, mi-a transformat "bradul" în vreo 20 cutii de Layens.
Acum sincer eu cred ca MOŞUL s-a gândit şi la binele hărnicuței albine când a decis să-mi aducă Layenşi; ... acu or face şi Layenşi miere ? ... ramane de văzut.
Dar albină fac sigur. ;)
Fişiere ataşate
13879901975120.jpg
LAYENŞI de 12-13 rame în pat cald .
activ

Mesajde nae » 25 Dec 2013, 20:17

Frumosi sunt ,Activi sa fie ca Activu' _________ sanatate si pupici pt cei mici .
Am in lucru 3 MEA si tu schimbi linia=tradatorule ;ai aprobare de la Teinegru ?
Pupici si pt tine .
nae

Mesajde activ » 25 Dec 2013, 21:22

nae scrie:Frumosi sunt ,Activi sa fie ca Activu' _________ sanatate si pupici pt cei mici .
Am in lucru 3 MEA si tu schimbi linia=tradatorule ;ai aprobare de la Teinegru ?
Pupici si pt tine .

Mulțam pentru cei mici.

Eu am vrut câteva cutii pentru roi la primăvară şi MOŞUL a ales rama ce-a mai binecuvântătoare pentru albină. Acuma ... albină şi cules să fie, ca mierea or face ele, ... dar ce ne facem la iernare, acolo se face diferenta. :)

Trădare ? ... nici vorbă, 2 caturi MEA = LAYENS ... numai comparând pot să văd diferența.

PS. A nu se confunda MOŞUL cu TEIU. MOŞUL aduce cadouri oamenilor, iar TEIUL ... albinelor. ;)
Fişiere ataşate
13879947734150.jpg
13 RAME (29/30cm x 42cm lumină interioară) cu hofmanul de 33mm.
activ

Mesajde activ » 26 Dec 2013, 18:21

activ scrie:Eu am vrut câteva cutii pentru roi la primăvară şi MOŞUL a ales rama ce-a mai binecuvântătoare pentru albină.

Când m-am referit, mai sus, la rama binecuvântătoare pentru albină, mă refeream la forma, mărimea şi grosimea fagurilor pe care familia de albine îi preferă în natură (natural), adică fără intervenția factorului OM sub nici o formă în dezvoltarea ei; ...adică ceva de genu :
Fişiere ataşate
13878361239240.jpg
Forma fagurilor construiți de albine natural, fără imixtiunea omului în dezvoltarea ei.
activ

Mesajde activ » 26 Dec 2013, 18:43

activ scrie:
activ scrie:Eu am vrut câteva cutii pentru roi la primăvară şi MOŞUL a ales rama ce-a mai binecuvântătoare pentru albină.

Când m-am referit, mai sus, la rama binecuvântătoare pentru albină, mă refeream la forma, mărimea şi grosimea fagurilor pe care familia de albine îi preferă în natură (natural), adică fără intervenția factorului OM sub nici o formă în dezvoltarea ei; ...adică ceva de genu :

SAU :
Fişiere ataşate
13878363038041.jpg
Forma fagurilor construiți de albine natural, fără imixtiunea omului în dezvoltarea ei.
activ

Mesajde catalin_vl » 26 Dec 2013, 20:50

foarte frumoase pozele... sanatate si La Multi Ani! ;)
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
catalin_vl

Mesajde BUNKA » 27 Dec 2013, 14:13

Sarbatori fericite Aline alaturi de cei dragi, si sanatate multa si multe realizari in anul ce vine !!!
BUNKA

Mesajde activ » 30 Dec 2013, 00:50

catalin_vl scrie:foarte frumoase pozele... sanatate si La Multi Ani! ;)

BUNKA scrie:Sarbatori fericite Aline alaturi de cei dragi, si sanatate multa si multe realizari in anul ce vine !!!

Vă mulțumesc pentru urări ! ... şi vă doresc şi eu la fel !

LAYENS 12-13 rame în pat cald + CAT MEA ... şi cameră de vizitare.
Fişiere ataşate
13880689056910.jpg
activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?