popik50 scrie:Proapis, prima sarma de sus este la 1cm de leat, asa ca...
Mircea_63 scrie:Ma gandesc ca la construire au nevoie de o anumita temperatura, iar in partea de jos a ramei o fi prea rece. E o parere doar.
proapis13 scrie:duma scrie:Mircea_63 scrie:Tu fa cum crezi ca e mai bine.
Salutare !
Eu sincer sa fiu NU stiu cum este mai bine , pot doar sa trag concluzii spuse de voi . Pana nu ma ia unul de mana si imi arata .... Asa nu s-au asa Da nu imi ramane decat sa probesc si aceasta varianta si sa ma conving pe propia piele !
Fai tu cum scrie Mircea,eu unul fac asa de vreo 5-6 ani de cind am vazut prima data la un var de-al meu ce a venit cu metoda asta invata in Italia
Vino la mine sa vezi cum arata daca nu ai vreun coleg mai aproape; ma nana ma,dai cu rama dupa catzea si n-are nimica;nici cateaua si nici rama![]()
salve
popik50 scrie:Si rezultatul
jenica67 scrie:Mai este foarte important ca vara, temperatura din camera unde se face lipirea, sa fie cam aceiasi de afara. Ca daca faci lipirea intr-un atelier rece, cand iesi afara fagurele de dilata si nu are unde, atunci se onduleaza. Si eu am patit asta, cand faceam lipirea in atelierul meu, care este foarte racoros vara.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori