Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde ignatov andrei » 12 Dec 2013, 21:31

LUPU' ALBINELOR scrie:[b]Cati mai multi participanti, cat mai multe genuri muzicale (exclus manele!), cu atat mai bine.

Si eu ce ma fac, ca-mi plac asa de mult MANELELE?!? Ma duc plangand la mama si va spun, asa sa stiti!

ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 12 Dec 2013, 23:41

Si sa mai stiti ceva...

... altfel...

ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 13 Dec 2013, 00:02

Dar si daca ma lasati sa "pun manele", voi face...

ignatov andrei

Re: TOPUL SAPTAMANII

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Dec 2013, 00:56

- Suntem in probe in ceea ce priveste 'TOPUL SAPTAMANII', aici pe VRS.

Cred ca un top saptamanal (care sa cumuleze voturile in cursul unei saptamani) si care apoi sa fie facut public incepand cu ziua de luni ( din urmatoarea saptamana) ar fi cel mai potrivit.

Cand veti deschide postarea, veti scrie sus, la 'Subiect' Re:TOPUL SAPTAMANII

Apoi veti posta o singura piesa muzicala pe care ati selectat-o cu grija pentru topul saptamanii respective. Ca de exemplu, pentru topul de saptamana aceasta (debutam pana ne rutinam), eu voi participa cu urmatoarea piesa (pe care o puteti vota ca favorita, sau puteti opta sa nu o votati daca nu va place):

Postarile care vor contine mai mult de o singura piesa muzicala si nu vor avea la Subiect specificatia Re:TOPUL SAPTAMANII, nu vor fi luate in considerare, chiar daca vor fi votate prin metoda RAPORTATI !

'Butonul' RAPORTATI este acel triunghi mic cu baza mare in sus si varful in jos ce contine semnul exclamarii, situat in coltul din dreapta postarii sus, langa dreptunghiul cu 'QUOTE'.

Dati clic pe triunghiulet, apoi, in fereastra aceea mare veti introduce un plus si numele piesei si a artistului sau formatiei (si chiar si numele vostru ca si user, daca doriti).

Apoi moderatorii vor totaliza raportarile voastre din cursul saptamanii in ziua de duminica si vor prezenta piesa care a obtinut un punctaj maxim in ziua de luni a saptamanii urmatoare.

Pentru a perfectiona procedura orice sugestii sunt bine venite !

Pentru a transforma acest top intr-un nou reflex si o noua modalitate de a socializa impreuna printr-o maniera inedita si deconectanta. Ne vom gandi la maniera de premiere (suntem inca in lucru).

Cel mai important aspect ramane PARTICIPAREA (mai mult decat faptul de a castiga).

Aveti deja o piesa introdusa in top. Cea oferita de mine. Votati-o ! :D
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Dec 2013, 01:22

ignatov andrei scrie:Dar si daca ma lasati sa "pun manele", voi face...

- Andrei, pune manele pe volan si vireaza spre TOPUL SAPTAMANII cu o piesa ! Hai sa te vad. Pana una alta, uite o piesa pentru tine:

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 13 Dec 2013, 01:25

LUPU' ALBINELOR scrie: Va trebui sa racolezi melomani entuziasti care sa fie activi (daca se poate mai multi decat degetele de la o mana, cati suntem acum :D

Ai dreptate !
Suntem aşa de puţini încît putem spune că VRS-ul este o "afacere privată" , un grup restîns de oameni care, dacă-mi dai voie să spun aşa, "ne trăim viaţa pe muzică" , un fel de etnie separată.
Nu cred şi nici statistic nu e posibil ca din cîteva mii de membrii să fie aşa puţini pasionaţi de muzică.

Dacă sunt melomani (şi sigur sunt) , entuziasmul lor faţă de muzică este implicit iar de racolat, mă angajez să o fac cu o simplă invitaţie. Mai rămîne o bagatelă, să fie activi şi asta e treabă simplă. Nu trebuie decît să-i facem să se simtă bine cu noi.

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Dec 2013, 01:28

- Hai Puiule, sari la cap cu o piesa pentru TOPUL SAPTAMANII inaintea lui Nicus (ca asta cauta acuma in draci o piesa pentru top) :lol:
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 13 Dec 2013, 01:31

Ai rezistat la destule din partea mea şi cred că mai "duci" una :lol:
Eu particip cu oricare dintre piesele mele din ultima săptămînă şi aşa văd eu lucrurile : noi ne vedem de treaba noastră şi ce-o fi, o fi.

ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Dec 2013, 01:36

ioanpuiu scrie:Ai rezistat la destule din partea mea şi cred că mai "duci" una :lol:
Eu particip cu oricare dintre piesele mele din ultima săptămînă şi aşa văd eu lucrurile : noi ne vedem de treaba noastră şi ce-o fi, o fi.

- Ok, ok, dar sunt niste reguli ce trebuie respectate daca vrei ca piesa sa fie luata in considerare in cadrul topului. In primul rand trebuie sa scri la Subiect RE: TOPUL SAPTAMANII nu VIDEO RADIO STUPARITUL, sa fie numai o piesa in postare hetc hetc... ;)

Pai daca tu, initiatorul, nu te conformezi, ce sa mai zic de Ponta ? :lol:
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 13 Dec 2013, 01:42

Propunerea ta are următoarea slăbiciune:

eu mă gîndesc de pe acum că pot allege o piesă "prima", nu scriu nimic toată săptămîna şi duminică seara la ora 23.59 "o promulg" după modelu' Băsescu.
Nu veţi mai avea timp de replica. :mrgreen:

De-aia zic, îmi văd normal de treaba, mai multe piese, mai multe şanse.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 13 Dec 2013, 02:21

Lupule măi dragă, în frunzişul des al postărilor mele din ultima vreme am ascuns nişte capcane inclusiv pentru animalele pădurii.
Am vrut mai mult decît se vede, încă de la început.
Te întrebi probabil, ce mare modificare -ce plus - daca activitatea continuă ca pînă acum ?
E adevărat că o competiţie, o învălmăşeală/ o busculadă poate atrage privitori sau chiar participanţi dar ...
ioanpuiu scrie:Nu trebuie decît să-i facem să se simtă bine cu noi.

... cred că trebuie să oferim mai mult.
ioanpuiu

Mesajde nicus » 13 Dec 2013, 02:46

Neavand alte inspiratii sau propuneri (si gandidu ma ca in scurt timp intru in vacanta 8-) ) mi am facut veacul prin cele 29 de pagini initiatice ale VRS ului
(primele din istoria acestui radio)
Am ras, am plans, am admirat, am regretat, am gustat din fiecare postare, am ..fost mai multi, insa am cautat sa gasesc acolo un raspuns pentru viitorul acestui VRS.
E clar, nu va muri, mai ales ca acum o noua scanteie a fost aprinsa si am speranta ca nu va lua foc tot studioul ci numai boxele.

Despre noul proiect, e asa cum spune Lupu dar asa cum vede don Puiu :lol:
Ce vad eu important:
sa ramana cei prezenti in unda (astfel VRS nu va muri), sa revina piesele GRELE (VRS v a inflori), sa avem surprize placute (fara mutatii genetice pe VRS) sa voteze ascultatorii (VRS va culege roadele)
siiiiiiii....sa ne (IN) cante MUZICA!!!!

Dragi apicultori, ramaneti pe VRS, aici nimeni nu va minte!!

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Mircea_63 » 13 Dec 2013, 06:39

Dragilor, fiind in probe si tatonari, imi prezint parerea:

Cred ca VRS-ul ar trebui sa curga la fel ca inainte. Piesa dupa piesa, iar "publicul ascultator" -care e mai numeros decat cei care posteaza- poate vota pur si simplu o piesa din acea saptamana. Fara sa propunem o piesa anume pentru TOP. Daca mie imi place mai mult o piesa din VRS din acea saptamana, iar aceasta nu participa in mod expres la TOP? :?

Sugerez un scurt anunt ca cel de jos,care poate fi "stiky" (lipit) prin copy-paste la fiecare postare. Pentru cei care n-au indemanarea sau uita, o poate completa ulterior un moderator.
Votati piesa saptamanii apasand Imagineaflat sus in dreapta sus si completand numele piesei si al interpretului.

Topul poate incepe de duminica ora 0, pana sambata la ora 24, iar luni dimineata piesa va fi repostata, cu titlul Piesa saptamanii X.

Cu putina implicare, gasim o solutie optima.

LE. Textul "Votati piesa..." poate fi luat cu copy dupa ce ati apasat Quote la un mesaj care il contine, apoi Paste in mesajul tau.

De exemplu:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 13 Dec 2013, 06:48

Votati piesa saptamanii apasand Imagineaflat sus in dreapta sus si completand numele piesei si al interpretului.

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 13 Dec 2013, 10:41

Propun pentru Topul Saptamanii! "Traiasca MANELELEEEEEEEEE"!

ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 13 Dec 2013, 11:51

Asa ar fi trebuit sa incep:
Frumoasa idee! In loc de "Felicitari!", va spun BAFTA "Baieti" si va dedic...

ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE