joohny scrie:Este prea devreme insa m-ar interesa cum pregatiti fam. de albine pt. cules(de ex. la rapita)?Sa stiti ca si parerile d-tra conteaza.
joohny ... de ce cauti tu ..."mama graului"???
joohny scrie:Este prea devreme insa m-ar interesa cum pregatiti fam. de albine pt. cules(de ex. la rapita)?Sa stiti ca si parerile d-tra conteaza.
paul scrie:joohny scrie:Am stupi cu 10 rame Dadant cu 2 caturi de 1/2 cu fund antivaroua,achizitionati de la d-ul Lucian Avram iar ca mentor am avut Biblia Apicultorului si pe d-ul David Nicu.
Apai mai joohny, cu astia doi care i-ai pomenit (LA si DN) ... te-ai scos !!! Vegetalele o sa ti se para ... pasca !Coaja de copac va fi meniul zilnic !
Dar ... o sa si ajungi la cateva sute de stupi in 2-3 ani !
![]()
Ce mai ... ai gasit cei mai mari meseriasi din viitoarea Regiune Nord Est![]()
LE ... da' Lucian Avram mai are albine ??? Ca tot pune poze facute acum ... un deceniu !
LE 2 ... pacat ca nu-s mai aproape de voi . Trebuie si eu sa mai dau jos vreo ... 20 de kile !
LUCIAN AVRAM scrie:[
Paul, dar tu unde ai pus , macar o poza cu albinele tale ?
LUCIAN AVRAM scrie:pana nu vad , nu cred
LUCIAN AVRAM scrie:s-a delogat ca sa nu raspunda
popik50 scrie:Uite inca un stupar moldovean...Bun venit Joohny ! Se pare ca albinelor le prieste mai bine prin moldova
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori