V-am convins ca NU renunt la stuparit?

BeesDream scrie:Daca rezist la locul asta de munca macar pana in luna martie, si sper sa rezist, vreau sa ajung la minim 20 lazi complete.Pana acum am 8 ca tocmai mi-a venit a doua comanda.
![]()
V-am convins ca NU renunt la stuparit?
florin_fcs scrie:Salut! Cat te-a costat un stup echipat? E cu fund fix sau AV? Sunt de 10r sau 12r?
modigliani scrie:Bai , n-auzi , sigur nu ti le faci noptiere ?
BeesDream scrie:modigliani scrie:Bai , n-auzi , sigur nu ti le faci noptiere ?
Din toate mai bine fac un sifonier.
BeesDream scrie:Un an nou cu sanatate, reusite si prosperitate. LA MULTI ANI tuturor apicultorilor si 2014 sa fie un an cu recolta mult mai mare ca in anii precedenti!
State scrie:Bai, mai respiri ? Sau te-ai dat la fund ?

BeesDream scrie:State scrie:Bai, mai respiri ? Sau te-ai dat la fund ?
Statica mai inca respir![]()
M-a omorat munca asta la care tocmai am demisionatMai am 3 ture pana la sfarsitul lunii si gata.
Mi-am mai cumparat doi stupi si niste rame. Stupii urmeaza sa ii vopsesc si trebuie sa mai cumpar macar 100 rame care sa le insarmez ca vreau sa populez toti stupii anul asta.
De la 1 martie o sa fiu activ si pe forum ca trebuie sa mai invat una alta.
P.S. Pe 1 aprilie e ziua mea si domnul Mihalache mi-a spus sa vopsesc o lada si sa i-o predau ca imi face cadou un roi de anul trecut.

BeesDream scrie:
[/quote]duma scrie:Cititul ca cititul dar ai de munca la lazi ( vopsite etc ) ramele pregatite .....ai ceva !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori