Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde janese » 13 Dec 2013, 14:26

:lol: ma hotarasem sa nu zic nimicutza pana in martie ca sa nu mai aveti voi timp sa mai faceti ceva!!!!...dar ma manca deshtele!!! si nu mai rabd!!!!vreti sa incep sa dau de-acu din decembrie2013, closca cu puii de aur,jos din pod????asa cate o palmutza si un puisor pe zi... pentru tot forumistu!!!!!cu tzaraita!!!!! sa vedeti ca nu dorm in pod,trebaluiesc!!!!!!!! i-am zis soacra-mi...bre, pe matale nu te intereseaza ce tot ciocanesc si gandesc eu in pod in fiecare seara pan la unshpe?..la care ea a zis...tu fa-le si da-le pe mana mea la vara ca in aprilie 2014 ies la pensie!!!...
si cand ma gandesc ca eu mai am inca doishpe ani...........!!!
janese

Mesajde ovidiu_78 » 13 Dec 2013, 18:18

ai cam lipsit nea eugen..asa ca baga poze,etc...ca sa vedem si noi :lol: :lol:

sanatate
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde janese » 17 Dec 2013, 09:34

:P un bobarnac mic pentru valter! :lol: incubatorul ma incurca...incubatorul acasa...botcile pe camp!
Fişiere ataşate
2.JPG
Ultima oară modificat de janese pe 17 Dec 2013, 09:38, modificat 1 dată în total.
janese

Mesajde janese » 17 Dec 2013, 09:34

ww
Fişiere ataşate
4.JPG
janese

Mesajde janese » 17 Dec 2013, 09:35

rrr
Fişiere ataşate
10.JPG
janese

Mesajde janese » 17 Dec 2013, 09:37

valtere.....asta a fost bobarnacul!!!
o palma vrei ma?
ps...palma e mai ceva ca bobarnacu!!!! ;)
janese

Mesajde CORNEL V. » 17 Dec 2013, 10:12

Nea Eugene,da' ce facusi bre,golisi toate farmaciile de seringi ? :lol:

ps.daca nu pot sa tac,nu tac si gata ;) :lol: :lol:
CORNEL V.

Mesajde janese » 17 Dec 2013, 10:55

am luat 300 seringi de 10ml...s-a uitat aia la mine crucis..ca nu avea atatea...suna la depozit...imi aduce.....le cumpar.....gata zic!!!am rezolvat!...ma duc acasa ...potrivesc in gaura...draci!erau cu doua zecimi mai mari la diametrul exterior decat modelul meu dupa care dadusem gaurile!!!si nu intra fest in gaura!......ca am dat gaura cu spiral de 16 fix!...si fugi iar si comanda alte trei sute..cu pistonas cu cauciuc...specificandu-i ca nu seamana alea cu alea chiar daca-s de 10ml..ea nu si nu!ca e la fel...plec acasa iau subleru...ma duc inapoi la ea......o conving...n-a inteles!...si mi-a adus tot dalea dar alta culoare pistonul!...nu le-am luat!....ca ea ce face acu cu ele???pai stiu eu???eu ti-am cerut ceva si-mi dai altceva!!!.si m-am dus la alte farmacii...pan am gasit una cu care m-am inteles si mi-a adus ce-mi trebuia.....acu am sacosi cu seringi de toate neamurile...si pentru aparatul de inseminare artif care asteapta ca e in proiect.......si pentru crescut botci ca turcu...si pentru...si pentruuuu....daca vine vreun control in pod...zice dracu ca ma droghez! ! ! !si culmea..ca acele de la seringi, le-am aruncat la ghena de gunoi si cand a venit masina cu gunoi si a rasturnat tomberonu...tiganu a vazut acele alea!!.......mata te injectezi bre???...lasa-ma ma dracu in pace...rastoarna si fugi!!! acu cand mai vine sa ia gunoiu(lunea)...mereu se uita in tomberon...poate gaseste si ceva prafuri de tras pe nas !!!! :P
janese

Mesajde peterneamt » 17 Dec 2013, 11:08

:lol: :lol: :lol:
peterneamt

Mesajde janese » 17 Dec 2013, 11:10

sa va zic ce fatzau a facut geamgiu cand l-am pus sa-mi taie 300 de gemulete cat carameaua !!!!ca nu voia!!!pana nu i-am platit tot in avans!!!acu sunt clientu lui!!!ca zice ca am o doaga sarita!!!!
janese

Mesajde activ » 17 Dec 2013, 11:17

janese scrie:am luat 300 seringi de 10ml...s-a uitat aia la mine crucis..ca nu avea atatea...suna la depozit...imi aduce.....le cumpar.....gata zic!!!am rezolvat!...ma duc acasa ...poate gaseste si ceva prafuri de tras pe nas !!!! :P

Păi ... ie la modă, ... se poartă. Sunt ele nume grele care se joacă cu deastea, ... ce mata să rămâi mai prejos. :D
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde prisecarul » 17 Dec 2013, 14:56

janese scrie:sa va zic ce fatzau a facut geamgiu cand l-am pus sa-mi taie 300 de gemulete cat carameaua !!!!ca nu voia!!!pana nu i-am platit tot in avans!!!acu sunt clientu lui!!!ca zice ca am o doaga sarita!!!!

repede ti-a pus diagnosticul! :lol: :lol:
prisecarul

Mesajde janese » 17 Dec 2013, 15:08

saceneee!!!..da o fuga in gradina sa nu fie vreun roi in pom!!!! :P
am trecut iar pe la geamgiu.....si cand am fost cu cutiutza sa ia masura,m-a intrebat ce fac si pentru ce sunt cutiutele...i-am zis in mare ca asa si pe dincolo pentru albine...dar el a inteles ca eu cresc furnici!..si se uita mosii de la geamgerie stramb la mine ..uite-l p-ala care creste furnici!!!
janese

Mesajde jenica67 » 17 Dec 2013, 16:00

Trebuia sa le spui ca cresti furnici dresate, sa scoata aurul din pamant afara la suprafata, sa vezi atunci curiozitati si intrebari. :lol:
jenica67

Mesajde namzeb » 17 Dec 2013, 16:12

La prima vedere a cutiutei chiar am crezut ca faci o fecundare in vitro a matcii si mi-am zis bravo janese umfla matcile cu sperma sa creasca septelul.Da poate daca ne spui ce este in seringa ne-om dumiri. :lol: :lol: Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde janese » 17 Dec 2013, 16:22

am mai zis..ideile nu-mi apartin
http://video-nature.magix.net/album#/al ... a/6777916/
sunt 19 poze.
in seringa este acum dulcofruct...am facut teste in august- septembrie..si merge!
important este ca nici cu apa,seringa(vezi ca i-am taiat mushtucu) nu curge un strop,cu atat mai mult cu miere!nici nu face pojghita. important este ca am pus in hrana fumagilina,vit c...etc
am pus rama cu botci in cusca si albina insotitoare(astia zic 50 albine...eu am pus dupa ochi) in orice familie cu matca in cat(magazie) sa-i tina cald...si cateva zile le tii fara probleme....nici familia in care bagi rama portcusti nu se agita!...concluzia...functioneaza!..acum am vreo zece custi cu matci la iernat la 18 grc.....mai vorbim pe tema asta...rabdare! am cerut la polonezi si e 100 ron in banii nostri o cutiuta din plastic originala...scumpa in draci!!!
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE