Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde ignatov andrei » 15 Dec 2013, 20:59

Le are, ce mai...

ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 15 Dec 2013, 22:11

Mircea63, o seara faina sa ai!

ignatov andrei

Mesajde Mircea_63 » 16 Dec 2013, 11:05

Dragilor, in saptamana ce a trecut, urmatoarele piese au obtinut cate un vot:
EKO-MIRAGE A TROIS viewtopic.php?f=38&t=19&start=3808#p164836
Madrugada - Honey Bee viewtopic.php?f=38&t=19&start=3792#p164409
Connie Francis - Fascination viewtopic.php?f=38&t=19&p=165728#p165618
Tracy Chapman - Telling Stories viewtopic.php?f=38&t=19&start=3824#p165454
Camille O`Sullivan- All the Word is green viewtopic.php?f=38&t=19&start=3824#p165215
Anna Maria Jopek - Wiem i Chce viewtopic.php?f=38&t=19&start=3824#p165165
Beth Hart- Caught out in the rain viewtopic.php?f=38&t=19&start=3792#p163979
Kenny Neal - Blues fallin down like rain viewtopic.php?f=38&t=19&start=3792#p163979
Gary Moore - Midnight Blues viewtopic.php?f=38&t=19&start=3792#p164356
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 16 Dec 2013, 13:37

Cred că mai sunt plicuri sosite cu poştalionul întîrziat :) (duminică seara)

Eu am votat următoarele piese:
- Beth Hart- Caught out in the rain
- Kenny Neal - Blues fallin down like rain
- Gary Moore - Midnight Blues
- Black Stone Cherry - White Trash Millionaire
- Tracy Chapman - Telling Stories
- Connie Francis - Fascination

Nu mi-am notat dar vineri sîmbătă şi duminică au fost cam 200 de vizualizări şi chiar mă bucuram ...

Zgîrciţi dom'le, zgîrciţi
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 16 Dec 2013, 13:41

A început o nouă săptămînă

ioanpuiu

Mesajde ignatov andrei » 16 Dec 2013, 16:26

Daca a inceput...

ignatov andrei

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 17 Dec 2013, 18:15

- Bai, zic, fi atent ce imi facura astia, ma lucrara pe la spate la mine in barlog ! De zici ca m-am asezat cu coada ridicata pe un musuroi de furnici. Adica, dezbraca-te Lupule ca iti facem TOP, imbraca-te Lupule ca esti topless…Fara TOP ! :lol:

Mda, dar bine ca pana la urma au dat-o la intors. Si a iesit o ‘tochitura moldoviniasca’ si sheea di zalii mari.

Puiu a aplicat principiu stramosesc ‘las-o ba ca-i bine asa, ne-am obisnuit cu ea’ . Ce atatea butoane de apasat, nu suntem noi apasati destul ?... Poftim progres cu astfel de mentalitate de pui precoce :D (multumesc Puiule pentru The Winery Dogs) .

Noroc cu banateanu asta de Mircea 63, care pune suflet unde nu pun altii umarul si mai drege busuiocul (chiar si cand e de plastic).

Pai bai fratilor, eu stiu ca noi suntem romani, dar nici chiar asa.

Pai daca nu vom face nici o diferenta intre piesele ce constituie obisnuitul dialog muzical si cea pe care am pregatit-o pentru top, atunci iese o harababura de bazar ca la usa cortului din Istanbulul perioadei preindustriale.

Fiecare user de pe Stuparitul poate posta cate piese vrea (grupate de obicei in cate doua /postare, ca sa se deschida mai rapid), in dialogul muzical obisnuit. Dialog care poate reprezenta o stare sufleteasca de moment, o ‘replica’ adresata altui VRS-ist, placerea de a oferii colectivitatii o piesa care va impresionat pe voi…etc, etc . Dar piesa oferita pentru top trebuie sa faca o nota aparte !

Propuneam ca sa alegem O SINGURA PIESA pe saptamana pentru TOP, pentru ca sa poata participa cat mai multi la concurs cu piesa lor (iar volumul de sortare sa nu ajunga prea mare).

Deci, sutin propunerea lui ’63, ca piesa cu care vreti sa participati la TOPUL SAPTAMANII sa aiba acest mesaj inclus in partea de sus a postarii, in mod obligatoriu, daca vreti sa fie votata :
Votati piesa saptamanii apasand Imagineaflat sus in dreapta sus si completand numele piesei si al interpretului.

Altfel ea va fi considerata ca o simpla postare (pentru ca nu se poate face diferenta de intentie).

Sa moara mama lu Stefan cel Mare, daca am sa votez vreo piesa care nu respecta acest minim regulament ! Ma facui al dracului ! 8-)

PS : O sa revin cu piesa pentru topul din aceasta saptamana ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 17 Dec 2013, 18:32

O piesa (ca o invitatie), pe care o dedic tuturor ascultatorilor VRS !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 17 Dec 2013, 18:36

- Modi, bai dunarene, unde dreaq ti-o ghidat Satana pasii de nu mai ajungi pe VRS ?

Tu nu vezi ca se petrec o seama de mutatii genetice cu radioutu nostru si tu nu esti acilea sa te dai in barci cu noi. Pai se poate ?

Hai, vasleste pana aici. Sa te vad cum iti sade in top ;)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 17 Dec 2013, 19:08

Votati piesa saptamanii apasand Imagineaflat sus in dreapta sus si completand numele piesei si al interpretului.

In calitatea mea de LUP (simbol totemic dacic si pradator ce a fost gresit inteles si interpretat in secolele recente), ma risc pentru topul de saptamana aceasta si arunc in unda o piesa ce nu graieste omeneste, dar transmite un mesaj concentrat actualei clase politice romanesti :

Saptamana aceasta nu va mai exista o alta piesa cu un asemenea impact. VOTATI-O !

LU' ;) :D 8-)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Jean Valjean » 17 Dec 2013, 19:30

Cum nu se poate mai potrivit....
Politicienior nostri, acesti micinosi cu limba lunga, care uneltesc pe intuneric impotriva oamenilor cumsecade si care nu stiu ca ce-i facut pe intuneric va fi adus la lumina: in curand, Dumnezeu va va reteza de jos, de la radacina.

Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde modigliani » 17 Dec 2013, 20:29

LUPU' ALBINELOR scrie:- Modi, bai dunarene, unde dreaq ti-o ghidat Satana pasii de nu mai ajungi pe VRS ?

Javra minunata , n-am incetat macar o secunda sa ascult VRS . Doar ca tac , din anumite motive ............
modigliani

Mesajde ioanpuiu » 17 Dec 2013, 23:01

LUPU' ALBINELOR scrie:Sa moara mama lu Stefan cel Mare, daca am sa votez vreo piesa care nu respecta acest minim regulament ! Ma facui al dracului !

Da' , de ce să moară Lupule ? mai bine mă dau după voi de data asta . Mă ştii doar că sunt patriot.
Am mai văzut modelu' ăsta la ruleta rusească ... bagi o piesă , învîrţi "urna", şi vezi ca iese.

Acuma , vreau să te întreb ... tu în loc să arunci mănuşa, aruncaşi prosopu' :?:
Nu puteai să-mi dai un PM , să-mi spui că ai un protejat şi vrei să-i faci culoar ? doar ne ştim de atîta vreme.
Ia că-ţi bag una, să-ţi stea mustaţa sculată pînă mîine

ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 17 Dec 2013, 23:08

Votati piesa saptamanii apasand Imagine

Votaţi dacă aveţi tupeu ! Apăsaţi ! Jucaţi-vă la buton !
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 23 Dec 2013, 23:39

A urmat perioada problemelor cu servreul şi ne-am mutat temporar pe Stupăritul.ro
Voi importa (pentru continuitate) activitatea din acea scurtă perioadă.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 23 Dec 2013, 23:46

bambucha scrie:Pentru prieteni dragi:

Voi incepe asa printre picaturi sa rasfoiesc nasterea VRS
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE