Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Closcutz

Mesajde pustu » 24 Dec 2013, 22:03

la multi ani si multa sanatate
sarbatori fericite si tot ce va doriti
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde Closcutz » 26 Dec 2013, 02:05

Va multumesc tuturor pentru frumoasele urari! Sa aveti parte de sanatate, multe impliniri si putere de munca! :D
Closcutz

Mesajde valigorj » 31 Dec 2013, 05:11

FIR INTINS,SUCCES IN VIATA SI IN STUPI MULTA ''DULCEATA''
Solutia exista, trebuie doar sa o gasim!
valigorj

Mesajde Closcutz » 31 Dec 2013, 16:52

Vali multumesc asemenea, iti doresc toate cele bune! Tuturor forumistilor va urez la multi ani, iernare uscata si stupi tari in primavara! Sa fiti sanatosi si sa aveti sufletele curate precum stupii cei frumosi!
Closcutz

Mesajde Closcutz » 13 Ian 2014, 21:15

Bine ca s-au rezolvat problemele tehnice ale forumului, ca atunci cand esti racit e mana curata. Am suspendat momentan batuta de cuie, dar voi da drumul curand la productie. Am cumparat inca 5 kg de cuie de sita, 100 buc de fier beton pentru picioare urmeaza sa intre la mesterit. Cu zborurile de curatire am stat binisor.
Closcutz

Mesajde Closcutz » 28 Ian 2014, 23:01

In vara pisica a fatat doua pisicute si un motanel iar cand puii aveau aproape 3 saptamani a fost otravita, ( am cumparat un bidon de glucoza, i-am dat lapte fortat cu siringa, dar a fost zadarnic, a murit dupa 5 zile de agonie). Puii i-am crescut cu lapte dat cu siringa si mai apoi pus in punga si intepata in colt ca sa poata suge. Inainte de Craciun una dintre pisici mi-a fost omorata( am gasit-o aruncata linga drum dupa o saptamana de la disparitie). Azi am fost la stupi, am dat zapada si gheata de la urdinise, am inceput sa bat rame si cand am iesit in curte se auzea miorlait. Motanul era cu sira spinarii rupta si picioarele din spate le tara sangerande. Sunt trist, furios, mahnit, scarbit. Doar ce le dadusem sa manance.
Closcutz

Mesajde un OM » 28 Ian 2014, 23:39

Vecini cu inima...buna.
un OM

Mesajde lucky5strike » 29 Ian 2014, 00:14

Ce cainosi sunt aia care-si pune ambitia pe niste biete mate?!?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde stefanmadalin » 29 Ian 2014, 01:11

Nici nu vreau sa-mi inchipui....
Am si eu 4 pisicute la tara . Una este veterana, are 8 ani. O duc foarte bine acolo, am un vecin care are oi, aduce fan mult acasa unde se strag multi soareci.

Mi-aduc aminte si eu de momentele cand am pierdut unele animale, trebuie sa fie groaznic, mai ales ca il si vezi cum sufera.
Oare ce-o gandi cel ce a facut asta?
Aveam un mos vecin cu mine la tara care punea otrava peste tot pentru sobolani. 2 pisici tin minte cum au murit din cauza asta.
De cand a murit mosu nu mi-a mai murit nicio pisica.
stefanmadalin

Mesajde IonutMioveni » 29 Ian 2014, 10:14

Pacat de saracutele animale :roll:
Eu nu am patit-o din cauza vecinilor rauvoitori (care trebuie sa recunosc , ca erau si la mine dar le-a venit mintea la cap la unii de buna voie , la ceilalti silit) , insa am probleme cu masinile. Nu-i nevoie de o aglomeratie ca pe bulevardele bucuestene ci doar de niste ****** care d.abia au vazut si ei o rabla adusa de pe.afara si avand drum ca.n palma dau in disperare dupa ea.
In ultimii 2 ani 2 pisicute au cazut prada acestor delicventi. :x
Ce sa facem...mergem inainte.
Nascut pentru a reusi !!!
http://ionutmioveni.sunphoto.ro/
Tel.0745092353
IonutMioveni

Mesajde Closcutz » 29 Ian 2014, 17:58

A murit saracul, dar s-a chinuit toata noaptea. Aici e prapad cu viscolul, nu-ti vine sa iesi din casa. Cum dai zapada, in jumatate de ora e si mai mare.
Closcutz

Mesajde FLORINELU » 29 Ian 2014, 18:02

si la noi e zapada de .............3 cm. iar acum se topeste si aia ,pacat.
FLORINELU

Mesajde valigorj » 29 Ian 2014, 22:03

cea mai tapana iarna pe care am trait-o a fost la voi in zona la Lipnita,cu viscol si toate cele,3 zile nu am fost la scoala,mult mai grea decit cea de la Iasi din armata.
Solutia exista, trebuie doar sa o gasim!
valigorj

Mesajde Closcutz » 11 Feb 2014, 23:22

Maine am zi dedicata fetelor! Se anunta minim 15 grade, dar zapada inca-i destul de multa si nici vorba de polen momentan.
Closcutz

Mesajde mausica » 11 Feb 2014, 23:53

Asamblarea cu cuie e anevoioasa(stiu ca si eu am facut asa),mai nimeresti degetul,mai alta....insa cu capsatorul e joaca de copii.Insarmatul merge repede,mai greu e pana va intrati in ritm.Ar fi bun un dispozitiv de insarmat cum s-a prezentat pe forum(usureaza f mult munca ca timp).La intins sarma...0.4 de inox e perfecta insa musai capse ca altfel taie lemnul daca intinzi mai tare ;) ,un patent si in 10 secunde ai intins o rama de 1/1.Spor
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde Closcutz » 26 Mar 2014, 12:08

Daca mi-ar da Dumnezeu putere sa-i vindec pe toti care sufera de hotie si prostie m-as ruga non stop, dar fiindca sunt un biet preot de tara( ca si popa Tanda) o intind la stupi si-i las pe altii mai piosi!
Closcutz

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?