Starterul este... STARTER, fara "daca";
Doica este... DOICA, fara "daca";
Crescatorul este... CRESCATOR, fara "daca"!
Poate am mancat doua lamai = nu stiu ce gust am!!!
balasbebe scrie:[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=D-VgJmhYdfI [/youtube]
ignatov andrei scrie:Florin Dobre scrie:Dar daca familia este una neroitoare si o aducem intentionat in pragul roirii(o bombardam cu puiet, nu-i dam spatiu, etc.), fiicele obtinute vor fi roitoare?
NU! Pentru ca acelasi lucru se urmareste la formarea doicilor, adica sa-i creem senzatia de friguri, tocmai prin introducerea materialului spre crestere!
italianu scrie:Hai sa vin si eu cu una: cele mai bune matci sint cele...care-ti umplu butoiul cu miere! :lol
..,tineri'' apicultori ( si nu doar ei) ,asteapta mura-n gura sa le fie explicata metoda cea mai CEA de-a face matcile.
Nu inteleg ca sint o multime de factori de luat in calcul cum ar fii
-selectia( eu am hotarît sa cumpar ,,mamele'')
-momentul propice
-sistemul(metoda) aplicat( ă)
-s.a.m.d
Am ajuns la 70 de pagini de ,,sporovait'' cu acest ,,delicat'' subiect,si am impresia ca mai trec 70 ,si multi nu au inteles mare lucru.
Sa fim noi ca nu stim sa explicam
nae scrie:...
Cei care se pricep nu se inghesuie ca au cerere ; cand pleava nu va mai cadea in extaz la termenul TRANSVAZAT si va incerca sa faca matci sa vezi dezbateri !...
Crescator de matci sunt si eu , ale mele nu sunt selectionate sunt'' pe genunchi ''.
italianu scrie:Ca sa faci selectie iti trebuiesc ani(si nu unul )!
Eu fac miere si totodată imi cresc matcile...
Cumpar doar ,,mamele'' care sint testate .
Florin Dobre scrie:Ce inseamna F1? Parc-ar fi un nume de avion de vanatoare.![]()
Banuiesc eu ceva...familia/matca number one ca performanta in stupina proprie?
Nu vreau sa raman doar cu banuiala.
ignatov andrei scrie:Tu stii care-i "culmea ghinionului"????????????
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori