Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Oct 2011, 15:46

V R S...un fenomen la care până și clovnii plâng...(ascultați cum sună lacrimile unui clovn maladiv ca Dj LU')...

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Oct 2011, 15:48

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Oct 2011, 15:50

Nu contează ce gen muzical îți menține flacăra spiritului aprinsă...Atât timp cât exiști pe V R S...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Oct 2011, 15:52

Dj LU' nu este un superstar...Doar un vânător de vise călător prin timp...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Oct 2011, 15:54

Pt că visele pe care le vânezi nu vor muri niciodată...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Oct 2011, 15:56

Dacă încă rezistați să urmăriți emisiunea metalizată, înseamnă că în fiecare dintre voi sălășuiește un erou... ;)

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Oct 2011, 15:59

Atât timp cât exiști pe V R S...poți fi un militant...al cărui ecou poate fi auzit...

De aceea adresez un apel în cadrul acestei emisiuni către toți metaliștii, rockerii cât și tuturor celorlalte 'naționalități conlocuitoare' de pe VRS, să analizeze subiectul Protest impotriva "Proiectului" Rosia Montana de pe Cafenea și să îngroașe rândurile celor care au semnat (aducându-ne și nouă la cunoștință acest lucru) !!!

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Oct 2011, 16:02

Pt că degeaba vei plânge după ce umbrele reci vor cădea...

Zâmbiți și Acționați astăzi (la V R S)...Pt că mâine...cu o moarte toți suntem datori...

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Oct 2011, 16:05

Dj LU' vă îndeamnă încă o dată să luptați pt...LUMINĂ...sau ce considerați voi...DAR FACEȚI-O !

Până la o nouă reauzire să ne bâzâim de bine...Dj LU' 8-) ;) :twisted:

LUPU' ALBINELOR

Mesajde modigliani » 20 Oct 2011, 17:37

Prieteni , iata-ma acum , dupa cateva postari timide pe Stuparitul .

Am gasit aici si sunt deosebit de incantat de initiativa Lupului de-a da la "Cafenea" topicului de Muzica tendinte inalte, oarecum diferite de formatul ce-l adopta alte forumuri. Incearca , si indraznesc sa afirm c-a reusit , sa dea acestui topic conotatii profesionale , nu doar copy-paste de pe youtube cu cate-o piesa buna .

Asta naste provocari majore printre userii forumului . Cel putin pe mine nu ma lasa rece . Am o inclinatie anume inspre muzica de calitate , catre muzica buna . Indiferent de stil sau de categorie . La fel , ca sa raspund intr-o maniera deosebita provocarii fiarei metaliste am sa initiez un soi de "serial" cu postari de pe youtube a unor piese celebre insotite de remake-uri mai putin cunoscute de catre marele public . Si-am sa numesc "rubrica" respectiva "REMAKE". Imi place sa cred c-am sa antrenez pe cat mai multi dintre dvs sa participati la asta . Oarecum in felul urmator :

REMAKE

..........................................................

De ce este asta pentru mine o provocare ? Pentru ca nu-i doar pentru mine . Pentru c-am vazut ca printre dvs sunt oameni ce asculta muzica buna . Ca sa spun asa , "degustatori profesionisti" . Ori ..... nu-i asta o placere , sa ai cu cine imparti impresii si senzatii despre muzica ? Pentru ca muzica , domnilor , e ceva mai mult decat spune onoratul pedagog de scoala noua , domnia sa Mariu Chicos Rostogan , ilustrul personaj al lui Caragiale :

Profesorul (cu siguranță): Ei! pe dracu, talent! că-z talent nu-i doar ghe vreo samă! asta-i lucru anticvat... Cu metoaghele mogherne doară, totul zace numai în aplicățiune!... No! la muzică acuma... Spune-ne, Popăscule: ce-i muzica?

Elevul: Muzica este care cântă, dom'le.

Profesorul (nemulțumit): Nu așa, loază! Nu cuvânta doară ca râtanii... vorbește ca școlerii. Dă-ne tu numaighecât ghefiniția chiară și agkecvată!

Elevul: Muzica este...

Profesorul: Ce?

Elevul: Este când...

Profesorul (foarte nemulțumit și repetând definiția): Muzica iaște aceea care ne gâghilă urechile într-un mod plăcut... (pântre dinți, aparte, școlarului:) Ia sama doară să nu ți le gâghil eu ție într-un mod neplăcut! (Se aude clopotul de ieșire.)

............................................................................

Odata intrat in aceasta comunitate se cere sa mai deschid un "serial" numit "DEDICATIE". Personal o voi face in momentul in care cunosc pe cineva anume , intr-o oarecare masura ii deschid sufletul , aflu ce-i ascuns acolo si gasesc piesa ce se poate "plia" perfect pe acesta . Va fi insotita de remarca "DEDICATIE" , si-am sa-ncep prin a o face eu :

DEDICATIE simplului , complexului , modestului , specialului , sotului , prietenului , credinciosului , minunatului , controversatului ...... Ioan Guist , Pupemea ( prietenii stiu de ce ;) ) !

..............................................................................

Asa ca ..... hai la hora fratilor ! :lol:
modigliani

Mesajde modigliani » 20 Oct 2011, 18:01

...REMAKE...

De la superba interpretare a lui Placido Domingo ....

.... la "electrica" , moderna si nonconformista ... Tosca lui Marton si Plushenko

modigliani

Mesajde modigliani » 20 Oct 2011, 18:11

...REMAKE...

Lie Ciocarlie a Mariei Ciobanu ....

... VS Lie Ciocarlie a lui Vitas , necunoscator al Limbii Romane ( :!: :!: :!: ) , dar care vine cu o interpretare de exceptie....

modigliani

Mesajde modigliani » 20 Oct 2011, 18:40

... DEDICATIE ... Lupului , fiarei , monstrului metalist , cel fara de mila dar plin de pasiune , fara de scrupule dar indragostit de muzica , fara de odihna dar cu odihna-n stativul cu octave , sigur pe picioarele lui dar vesnic alunecator pe corzile chitarii , ..... doua piese ale unor tineri Romani nedreptatiti la festivalul de la Mamaia 2009 , fentati de sforarii festivalului , aplaudati indelung de catre public dar in van , tineri carora le-au fost smulse aripile pe cand si le intindeau catre soare . Tineri despre care ti-am vorbit ......

modigliani

Mesajde modigliani » 20 Oct 2011, 19:23

...REMAKE...

Ne-a "otravit" tineretea Alice Cooper cu Poison ....

..... si splendid preda "stafeta" Tarjei Turunen , una din marile voci ale rockului modern :

modigliani

Mesajde modigliani » 20 Oct 2011, 19:34

...REMAKE...

Ultimul Mohican , filmul epic ce ne-a facut sa visam si sa alunecam pe raze de nostalgie si de glorie vine si cu o coloana sonora de exceptie :

... iar bastinasii amerindieni "imbratiseaza" imediat melodia respectiva dandu-i o superba nota nativa . Caci filmul este , .... nu-i asa ? .... o fila importanta din istoria stramosilor lor iar actiunea se petrece in leaganul stinsei lor natii :

modigliani

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 21 Oct 2011, 00:11

- Modigliani, pt tine am doar trei cuvinte : Unde mama lu' proces verbal ai stat ascuns până acum ? :?

Nu pot decât să mă bucur că am găsit un partener de dialog muzical avizat ca tine și dornic de implicare. Succes în continuare cu REMAKE-urile, ( cu DEDICAȚIILE încercăm să ne descurcam și noi alături de tine :D )

Sunt sincer impresionat de potențialul și talentul celor de la Black Hat și regret dispariția lor din 'garderoba' muzicii românești...Cine știe, poate viitorul îi va determina să se răzgândească)...

O să revin cu o dedicație (mulțumesc pt dedicații), dar acum am urechile varză de la boxele Casei de Culturăcă (am venit de la Balul Bobocilor unde fiu meu a fost printre premiați) și numai de muzică nu îmi mai arde acum... (chiar și eu am o limită... :lol: )
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE