- Ca care dintre ei te referi Puiule, ca e mai multi ? Cred ca inca nu au aflat ca s-a deschis din nou drumul catre succes si ca fiecare dintre ei poate deveni un Rock Star !
Numai aici, pe VRS !
Dar noi ii asteptam cu drag in prag, urandu-le: Bine ati venit acasa !
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
Kamy neastîmpăratule, nu trebuia să duci gluma aşa departe ... Drum bun printre stele !
"When I die, bury me in straight laced shoes, A box backed suit and a Stetson hat Put a 20 dollar gold piece on my watch chain; So the boys'll know I died standin' pat"
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
Sunt zile in care incerc sa mi identific ce anume ma face prizonierul propriei fiinte, insa de cele mai multe ori sunt departe de a reusi. mi s a intamplat si in aceste ultime zile ... imi banuiesc un amestec de tristete in cantitate egala cu dezamagire, o stare probabil oferita de constientizarea a ceea ce suntem si totala incertitudine a ceea ce vom deveni, un sir nesfarsit de intrebari fara raspunsuri... Azi seara am zarit deasupra padurii pe langa care treceam, o luna de o claritate sofisticata.. m a intrigat in secunda unu si am tras brusc dreapta de volan, am admirat o pret de cateva secunde sau minute in care am constientizat pentru ..oara, ca nu suntem decat prizonierii propriei gandirii si ai acestei planete..
Kamy, ai fost si vei ramane unul dintre noi.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.