Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Remorca auto fara acte

Mesajde ACR » 31 Dec 2013, 01:08

Poate cineva dintre colegi imi poate da un sfat pt inmatricularea sau gasirea actelor pt o remorca auto care fostul proprietar spune ca a cumpatat-o fara acte, penultimul spune ca actele le-a pierdut proprietarul di-naintea lui , etc....
Remorca este de Salonta, axa este knot pe bara de torsiune, nu gasesc vreo setie pe sasiu sau protap, insa are o placuta cu datele (model, greutate, tonaj maxim, anul) si seria de fabricatie. Stiu ultimii 2 proprietari si sigur il voi gasi si pe primul care a cumparat-o din fabrică, dar care zice ca nu mai are nici un act.
Sunt dispus sa cheltuiesc pana-n 1000 lei in acest sens.
Nu cred ca merita mai mult, chit ca am primit-o gratis, arata binisor dar tot mai trebuie investit vreo 5-600 lei in ea, ca s-o fac asa cum trebuie. Am inteles ca as putea incerca artizanal, dar nu stiu ce implica asta
Va multumesc anticipat ! ( de pe mobil n-am reusit sa postez foto cu placuta cu datele de fabricatie)
ACR

Re: Remorcă auto fără acte

Mesajde ovidiu_78 » 31 Dec 2013, 01:18

Cand am cumparat remkrca mea din belgia...acolo nu trebuie acte pt ea, ii pui nr ce are masina ta si gata...deci am avut numai facutra...am mers la rar, nici serie, nimica pe ea....a trebuit sa merg sa dau la notar declaratie pe propria raspundere ca am cumparat remorca si ca nu e furata, etc, apoi m-am dus inapoi la rar....au pansonat-o cu ceva numere pe sasiu, si gata
deci poate o factura ar fi deajuns si pt tine
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Re: Remorca auto fara acte

Mesajde iulians » 31 Dec 2013, 10:38

Daca remorca inca figureaza neradiata din circulatie se poate identifica proprietarul care va poate ajuta si va solicita eliberarea altor documente in locul celor pierdute. Nu aveti treaba cu alti cumparatori (dinaintea dvs.) obligatoriu trebuie identificat proprietarul.
iulians

Mesajde Ioan Guist » 31 Dec 2013, 11:21

Mergi cu remorca la un fabricant de remorci.Adu-i imbunatatiri da care ai nevoie.Roaga-l sa-ti faca acte pe ea.Au ei potecile lor.

Nu esti primul
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde ACR » 31 Dec 2013, 16:14

asta este placuta pe care n-am putut-o pune ieri !
Fişiere ataşate
CAM00681.JPG
ACR

Re: Remorcă auto fără acte

Mesajde ACR » 31 Dec 2013, 16:17

ovidiu_78 scrie:Cand am cumparat remkrca mea din belgia...acolo nu trebuie acte pt ea, ii pui nr ce are masina ta si gata...deci am avut numai facutra...am mers la rar, nici serie, nimica pe ea....a trebuit sa merg sa dau la notar declaratie pe propria raspundere ca am cumparat remorca si ca nu e furata, etc, apoi m-am dus inapoi la rar....au pansonat-o cu ceva numere pe sasiu, si gata
deci poate o factura ar fi deajuns si pt tine

Ati avut factura. Eu nu am.
ACR

Mesajde ACR » 31 Dec 2013, 16:25

D-le Guist sunt sigur ca aveti dreptate dar mi-e teama sa nu implice cheltuieli nejustificat de mari. Zic asta pt ca daca costurile inmatricularii depasesc valoarea uneia asemenea s.h. cu acte, renunt, si-o las parintilor la tara s-o foloseasca cu nr. de primarie. Oricum o sa incerc dupa sarbatori. Stie cineva o astfel de firma in Craiova/Severin... mai aproape de mine ?
ACR

Mesajde Badea. claudian » 31 Dec 2013, 18:56

La Slatina
Badea. claudian

Mesajde cristi_vidican » 31 Dec 2013, 19:57

Dacă e făcută la Salonta, încă firma mai există.
Eu m-am interesat în legătură cu o remorcă care era făcută de ei și aș fi vrut s-o detarez.
Ar fi însemnat să merg la ei și să schimbe plăcuța și să o reînmatriculez.
La ei mă costa vreo 600 de lei, plus înmatricularea.
Asta acum vreo 3 ani.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde RazvanTi » 01 Ian 2014, 13:18

omologarea costa 500 lei
cu conditia sa nu fi fost vre-o data inscrisa in tara.
am si eu una la fel adusa din nemtia
declaratie la notar ca nu e furata si restul rezolvi la RAR
dar ... DUREAZA mult... cateva luni.
Spor!!!
RazvanTi

Mesajde costy bz » 05 Ian 2014, 14:20

calea cea mai sigura este de a merge la rar si a vorbi cu cel care se ocupa de omologare pavilioane apicole . eu asa am facut ;)
costy bz

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE