pustu scrie:eu in locul tau le-as fi deschis urdinisurile la maxim
sanatate si numai bine
proapis13 scrie:sita antivaroa pe tot fundul si tu ai urdinisul doar de 3 cm???....
o sa te pasca kakabesa ci condensul cu urdinisul ala![]()
salve
FLORINELU scrie:duma,colectoarele de polen ar fi bine sa le comanzi odata cu lazile,sant unii care fac asa ceva,sau fa colectoare din polisteren extrudat,iesi mai eftin si sant foarte bune,vezi ca am bagat pe topic la mine poze cu ele si cu podisorul cu sita,eu zic ca e foarte bun. hranitoare eu le apreciez cel mai mult pe cele rotunde.
duma scrie:Placile active si gratiile le-am cumparat acum mai imi trebuie unul de model ( preferat sa fie Stas ) si ceva material rebuturi cat sa imi fac 10 -15 colectoare tot fac rost eu . Ce spui de urdinis ?
proapis13 scrie:duma scrie:Placile active si gratiile le-am cumparat acum mai imi trebuie unul de model ( preferat sa fie Stas ) si ceva material rebuturi cat sa imi fac 10 -15 colectoare tot fac rost eu . Ce spui de urdinis ?
Ai un topic ce dezbate problema ta la adresa de mai jos,te poti inspira de acolo in realizarea unui colector de polen
viewtopic.php?f=23&t=199#p1726
salve
duma scrie:Nu stau chiar degeaba . Din ciclu '' NU ARUNCAM NIMIC " Daca tot am luat 100 de rame 1/1 si doar deasupra au fost bune sa nu le arunc m-am pus sa fac diafragme din ele , si iacata ce a iesit .
proapis13 scrie:duma scrie:Nu stau chiar degeaba . Din ciclu '' NU ARUNCAM NIMIC " Daca tot am luat 100 de rame 1/1 si doar deasupra au fost bune sa nu le arunc m-am pus sa fac diafragme din ele , si iacata ce a iesit .
Cum adica doar deasupra au fost bune????
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori