Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde modigliani » 22 Oct 2011, 19:41

Bestia asta de Lup ma "enerveaza" ! Da' rau , ..... nu asa ! A dat acestui topic un format iesit din comun . Dintr-un topic nevinovat de la Cafenea pe-un forum de pe netu' asta mare a iesit un .... hibrid misto cu pretentii de Radio-Video !
Fiind un continuu consumator de muzica ce-a facut el ma incita pesta masura si-mi provoaca imaginatia .
Intrucat stau de cateva zile bune si va urmaresc discutiile de prin alte topicuri , timp in care Youtube-ul "zbarnaie" in boxe ..... lasati-ma sa inventez "emisiuni" . Sper sa nu va deranjeze , si mai sper sa va bucurati de ceea ce selectez si va dedic !

Atat va rog : ..... NU TRAGETI IN PIANIST !!!

... SALATA DE YOUTUBE ...

Ultima oară modificat de modigliani pe 22 Oct 2011, 19:55, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde modigliani » 22 Oct 2011, 19:54

modigliani

Mesajde modigliani » 22 Oct 2011, 20:14

modigliani

Mesajde modigliani » 22 Oct 2011, 21:55

modigliani

Mesajde mircea » 22 Oct 2011, 22:02

SUGESTIE : pentru ca pagina sa se incarce rapid, va rog sa nu mai postati mai mult de un video / mesaj. Sau max doua video/mesaj....

Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde modigliani » 22 Oct 2011, 22:06

... Tot Salata ! :lol: Altfel vom avea cate-un "ingredient" ..... pe rand si n-ar mai fi Salata ! ( Glumesc . am inteles , ok ! Asta era "redactata" deja . )

modigliani

Mesajde ioanpuiu » 23 Oct 2011, 01:29

Cândva, erai un rocker cu spirit liber. Îti plăcea înotul… împotriva curentului.
Erai anti-sistem pâna-n măduva oaselor iar acum esti parte din el.
Zici că ţi-ai găsit locul însa ai senzaţia că stai pe loc.
Undeva pe drum, te-ai oprit din visat
iar visele neîmplinite revin si te tulbură.
Faci ce trebuie să faci însă
nu ce vroiai să faci.
Ţi-a rămas doar muzica
printre rapoarte, sedinţe, obligaţii.

http://www.rockfm.ro/iaviatadecoarne/80 ... andru.html.

rock on ! "lupule"
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Oct 2011, 02:26

ioanpuiu scrie:Cândva, erai un rocker cu spirit liber. Îti plăcea înotul… împotriva curentului.
Erai anti-sistem pâna-n măduva oaselor iar acum esti parte din el.
Zici că ţi-ai găsit locul însa ai senzaţia că stai pe loc.
Undeva pe drum, te-ai oprit din visat
iar visele neîmplinite revin si te tulbură.
Faci ce trebuie să faci însă
nu ce vroiai să faci.
Ţi-a rămas doar muzica
printre rapoarte, sedinţe, obligaţii.

http://www.rockfm.ro/iaviatadecoarne/80 ... andru.html.
rock on ! "lupule"

- M-ai lovit în plină figură Puiule !

Dar nu-i nimic, merită să sângerez pt idealurile în care cred. Nu cred în anarhie (deși pot crea impresia asta). Sunt împotriva unui sistem corupt, nu a conceptului de sistem. Pt că, chiar și biker-ii se organizează într-un 'sistem'...
Dar încă nu am renunțat la visul de a călării un chopper...Îmi lipsesc vreo două tatuaje și...motocicleta... :D
Încă mai sper...

Mă rog lui Dumnezeu să-mi dea puterea să accept cu seninătate tot ceea ce nu pot schimba...Tocmai de aceea, vreau să schimb multe...

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Oct 2011, 02:27

Indiferent câte idealuri am pierdut...îndiferent de câte ori am trișat moartea...atât timp cât sunt încă în viață și port Rock 'n Roll-ul în suflet, mă simt...forever young...

deși sunt tipul care preferă să moară pt ceva, decât să trăiască pt nimic...

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Oct 2011, 02:51

Dacă ajungi să ai la ce privi în urma ta, atunci te poți stinge împlinit...

Deocamdată mă simt bine aici și...îmi place ce se întâmplă... ;)

Același Rocker...ANTI...Dj LU' 8-)

PS. Mersi de link
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 23 Oct 2011, 16:41

Lovit ?
Mă înţelegi greşit. Am vrut doar să te stîrnesc; ăia sunt cu concursul, tu eşti cu scrisul ...
Scrie ceva să mă lovească la lingurică şi eu te votez mai ales că eşti de-al nostru.

Nici eu nu m-am născut gata matur.
În 1984 am plecat cu motoarele, nevestele, corturile, şi am ajuns pînă la Potsdam.
22 de zile şi 5700 de km. a fost ceva extraordinar pentru vremea aia mai ales că nu obţineai paşaport decît dacă erai perfect şi aveai şi "garanţii morale"
A noastră avea pe-atunci cam un an şi trei-patru luni. Acum e bărbat în toată puterea.

Retrăieşte acele idealuri şi dă-ne ocazia să-o facem împreună cu tine măcar pînă se termină concursul: eşti cel mai potrivit.
Şi dacă nu vom avea un chopper în bătătura forumului, ne rămîne cel din suflet.
Fişiere ataşate
chooper 2.jpg
Ultima oară modificat de ioanpuiu pe 24 Oct 2011, 12:58, modificat de 2 ori în total.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Oct 2011, 17:06

ioanpuiu scrie:Lovit ?
Mă înţelegi greşit. Am vrut doar să te stîrnesc; ăia sunt cu concursul, tu eşti cu scrisul ...
Scrie ceva să mă lovească la ligurică şi eu te votez mai ales că eşti de-al nostru.

- Dă-mi te rog ideea mură-n gură ca la proști, fiindcă acum sunt prins într-un proiect contra cronometru și nu mă pot dizloca pt investigații (ca să înțeleg la ce faci referire).
LUPU' ALBINELOR

Mesajde ioanpuiu » 23 Oct 2011, 17:24

O idee cu care să mă pot prezenta nu am nici eu dar am scris(citat) aşa ca să-ţi creez starea, pentru că ştii bine că orice naştere (şi scrisul) se face din/cu durere.

Muza nu vine cînd eşti sătul.
ioanpuiu

Mesajde nicus » 23 Oct 2011, 21:02

ioanpuiu scrie:
Nici eu nu m-am născut gata matur.
...

Nici eu nu m am maturizat complet, asta fiind unul dintre motivele pentru care scriu aici.
2006 - 2 nebuni - bani ..aproape fara bani - traseu -Belford, Paris, Lyon, Marseille- unde astrii m au retrimis sa vizitez acvariul pentru o perioada ceva mai lunga si nu pe exterior.. - Venezia, Viena, Budapesta,..15 zile. Asta numesc eu LIBERTATE.

Cat despre celalalt nebun si-a dus visul pana la capat, o sa-l intreb maine daca are vise pierdute, dar din cate stiu are..
http://www.libertatea.ro/detalii/artico ... 05869.html

Eu am ramas sa visez la albine.

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde echo » 23 Oct 2011, 23:45

Dj Lupe, pot sa vin si eu cu o delicatie ?? un cantec patriotic??

ca iar ati dat-o numa'n bunaciuni cu rokereala !!! ma mai atinge si pescaru' cu TG.... asa ca daca tot vorbim de pastorale la salcam mi-am adus aminte de ceva:

stiu ca esti alergic la polenul rusesc, dar, uite niste matci selectionate, de caucaziana, cica au instinct de auto-curatire dezvoltat.. ma intreb daca or avea si moto-curatire?? dar de velo-sport??

fii antena aici, daca nu ti-o place n-ai decat sa ii injuri pe rusi... davai-davai

Grupa Serebro (argint) - Mama (lor) Liuba

Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 24 Oct 2011, 13:48

- Echo, You Gotta Go Home Man...
Că prea ți-au intrat rusoaicele pe sub piele... :lol: :lol: :lol:

LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE