un OM scrie:Cum se realizeaza invertirea zaharului in turta cu adaosul de sare de lamaie?
stefanmadalin scrie:Miere crstalizata de floarea soarelui. Asta am folosit si ma declar multumit.
samuellazea scrie:Sa traiesti Duma mult si bine,
Acum cand citesc ce ai scris ieri ma gandesc cum de nu ai pus deja turtele. Ca am povestit cu tine de ceva zile. Nu ca am eu treaba doar ca fi cu ochii pe vreme. Azi inca mai sunt 15 grade iar pe urma pana pe la sfarsitul lui feb nu ni se mai arata. Cel putin nu inca. Eu unul te sfatuiesc sa te gandesti repejor. Apropo, te-ai uitat cum stau cu hrana? Eu unul am dat un ochi ieri la toti ( doar prin folie ) sa vad cum stau si am fost multumit de cum stau. Ieri am avut si zbor la toti.
Sa sti ca nu te-am uitat de cafea/suc si nu ma dau inapoi doar ca am fost destul de prins. Trag nadejde ca saptamana viitoare sa ma mai eliberez si atunci pazea ca onorez invitatia. Poate facem o intalnire si cu Liviu si daca mai vrea cineva
PS de scris scriu mai usor decat de povestit la telefon fiindca la lucru stau toata ziua pe computer
Salutare !
Astazi vreau sa fug inca o data la locatia unde sunt stupii , pregatit cu cate o turta si in caz de nevoie le pun . Ultima oara cand m-am uitat nu erau sus si am bagat un betisor intre rame si am scos cu miere . Desigur ca m-ai este valabila invitatia si tare asi vrea sa fie si Liviu prin preajma . Ne auzim poate mai dupamasa dupa ce vin inapoi la timisoara .
Toate cele bune,
Sami
samuellazea scrie:Salutare,
Sunt curios de ce faci azi la albine. Nu toti au norocul asta sa fie cu degetele la albine cand vor. Nici macar eu
Sport la ce faci si astept vesti
Toate cele bune,
Sami
samuellazea scrie: Poate facem o intalnire si cu Liviu si daca mai vrea cineva
Sami
samuellazea scrie:Salutare,
Sunt curios de ce faci azi la albine. Nu toti au norocul asta sa fie cu degetele la albine cand vor. Nici macar eu
Sport la ce faci si astept vesti
Toate cele bune,
Sami
ves.lucian.zabrani scrie:liviu , da-mi mie motorina ca-ti dau eu tuica cata bei tu !
![]()
![]()
liviutzbogos scrie:samuellazea scrie: Poate facem o intalnire si cu Liviu si daca mai vrea cineva
Sami
Multam tare mult ca ma includeti si pe mine in "intalnirile apicultuorilor timisoreni"doar ca, pana pe la jumatea lui februarie nu ma prindeti nici cu politia, abea atunci termin cu examenele. Dupaia, bem si o saptamana...ce vreti voi, de la motorina in sus
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori