paul scrie:Ce parere aveti ? De ce era albina sus pe rame la cei carora le-am pus turta ??? Ca de caldura ... nu cred !
Pentru ca era ghemul mare si ii iesea cocoasa afara, dar acum poti sta linistit ca se va face ghemul mic.
Sa traiesti!
paul scrie:Ce parere aveti ? De ce era albina sus pe rame la cei carora le-am pus turta ??? Ca de caldura ... nu cred !
proapis13 scrie:Sare de sac ai???....si de ce n-o folosesti ??...cateva graunte,nu mult....
patrascu scrie: Am gasit si o situatie care m-a facut sa bag putin dalta intre rame. Dupa locul unde erau albinele si ochiul meu de incepator am crezut ca este nevoie de suplimentarea cantitatii de papica.
paul scrie:Ce parere aveti ? De ce era albina sus pe rame la cei carora le-am pus turta ? Ca de caldura ... nu cred
Daniel_new scrie:Vad ca s-au dezbatut multe teorii pe aici,nu mai citisem de la pagina 133 asa ca mi-a luat vreo ora si ceva sa citesc cu atentie ce ati postat fiecare,cel mai elocvente mi s-au parut pozele facute stupilor zilele astea si discutiile aferente,mai mult decat teoriile despre felul ghemului de iernare;
talex scrie:Eu mi-am pregătit fam. de albine pentru 2 luni (septembrie și octombrie) de consum maxim și pentru 4 luni de consum minim (noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie)
E exact invers. Orice manual o spune. din ianuarie consumul creste.
Hropaciov scrie:Se pare ca iarna adevarata incepe de maine si in sud. Vom vedea ce va ramane (in viata) peste 3 sapatamani.
alt stupar scrie:Asa.
Si daca nu ?
Nu vom mai vedea albine in viata asta ?
Alexandru.Chisinau scrie:... în lunile: septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie per total se cere o parte mai mare din hrana de pe rame pentru albini și în lunile: ianuarie, februarie per total mai puțină decât în lunile precedente.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori