Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde balanescuadrian » 24 Ian 2014, 00:02

ves.lucian.zabrani scrie:....

n-am mai intrat nici eu prea mult pe internet ...am avut la treaba de abea aveam timp sa dorm :roll:

acum am zis totusi k macar o jumatate de ora si tot intru ...nu scapati de mine asa usor :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde ves.lucian.zabrani » 24 Ian 2014, 00:04

te astept , dragule !!! ca imi esti simpatic !!! desi inca nu am avut bucuria sa ne dam mana , macar !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Ioan Guist » 24 Ian 2014, 08:22

janese scrie::D
ioane...mie decand mi-a dat paru la subsuoara am albine,ca eu nu raman fara ele!!!
tilifon mai am ma,dar sunt in pasa proasta psihica inca din 2013 si nu-mi revin (deh...chestiuni de existentialitate..sanatos sunt familia e bine...eu cu mine am ce am)...etc..etc

:lol: :lol:
Cum ma?? ai probleme de ce??? De care?? de exstintie ? cum?

Saracile albine, alea cate or mai fi, sa stea in curte cu tine care... "are "probleme de extintie... si pleasc mai luati o turta.
Auzi ma ? ai facut si tu un calcul? Cate turte una peste alta intra in stup?
Da ...daca pui in noiembrie 11 turte una peste alta ca un tort, nu ie bine?Cum ?? nu ai destule portocale? Pune ba si tu cu afine sau cu cacaju din insulele Feroe ca e mai la moda.

In alta ordine de idei.Atata timp cat ai probleme de ...constiinta, de existentialitate, de ce vrei tu, se cheama ca mai ai o sansa.Problemele apar cand suntem "analfabeti morali" sau hamdicapati de constiinta.Cat timp am o problema cu mine, se cheama ca am o sansa.Asta e ca aia zisa de demult "Gandesc deci exist"
Grav e cand o dam de gard cu orice ar trebuii sa ne definesca ca si om.

Hai , te salut cu drag si nu uita de turta de la ora 5!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde janese » 24 Ian 2014, 09:42

ioaneee :lol: ...ca sa pui unshpe turte o data trebui mai intai sa le ai...si mai intai sa ai banii...si apoi sa ai timp...zece turte de un kil, le fac in o ora si cinshpe minute....etc..etc
sunt demoralizat complet...gicanu s-a dus...(vorbea de parca traia cat pamantu)... braileanu a plecat si el....kami s-a dus...(cu doua zile inainte de necaz am vorbit cu el la telefon si avea planuri urgente si pe prioritati pe inca treizeci de ani)...saptamana trecuta i-am zis nevesti-mi ca vreau sa fac o camera din caramida de 5mx5m peste beciul facut in toamna, la stupi, urgent in primavara asta!......sa se ocupe sa-mi ia autorizatie..si sa faca proiectu...mi-a adus proiectu si ce crezi?...a planuit si mi-a dat proiectu cu o casa de patru camere(una a mea),cu baie,bucatarie..asaaa..sa fie!!!!.....cand dracu o fac???ce fac cu ea, ca am casa!?..ala micu abia are un an si cateva luni!! si ala mare abia are noua ani!
astia la munca mi-o trage pe toate partile in orice clipa...... :D
miere e destula in stupi!!dar daca nu e la indemana lor si le gasesc tepene la primavara???asaaaa ,bag turtili sa stau linistit!!!

mai bine imi fac o canapea la poarta si stau in c*r si contemplez si privesc lumea care trece pe drum!!ca nu mai am avant pentru nimicutza!!!
janese

Mesajde gica.mosu » 24 Ian 2014, 09:53

JANESE,scrie:nu le-am strans....n-am avut timp :) Pai bini mai dimboviteni ,cum sa' ai timp daca' te-ai prevatizat...turti fara nr-fara nr...ba am intales ca ti-ai tras si soacra' tinaraaa :P TRAITTAR SII FICASA SA' TU PI LINGA' ELII :lol: ...Pasa prasta...Pi....a...eu am ce cu mini!!!!Aici cred cu tarie ca-i glumit....Am avut pi cineva cari o cazut in "pata proasta" di 2 ori l-am scaos...a 3 oara-pa ...s-a duuuus tb sa-i fac di un an :mrgreen: ...SI pi unul cari din cauza' ca i-o murit canili...tot asa pata...proasta,pina' cind i-o zas doctoruu ca urmeaza' el...amu si-o revenit,faci stupi ,rami,nucleii....Asa ca daca. e adevarat ci spui trezestete ca' mai avem nevoii di tini pacilea ...Lasa- pi cei cari s-o duuus sa' mai astepti o ta'ra...Un sfat sincer di la prof5 in unu cu 6 matci... suplinitorul-practicianul :lol:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Florin Dobre » 24 Ian 2014, 10:52

Gluma-i gluma dar pasa-i nasoala.
De cand cu kamy, cateva zile mi-am tot facut bilantul cu viata si-s cam pe minus. Mai sunt multe de facut.
Vorba ceea...doua lucruri sunt sigure pe pamant: moartea si taxele. Partea nasoala e cand iti vine sorocul asa...zbang.
Suntem pulbere de stele. Viata merge inainte.
Acusi vine primavara si vom simti din nou renasterea naturii.

Nea Eugen, mergi la Campina la targ? :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Ioan Guist » 24 Ian 2014, 10:56

janese scrie:ioaneee

mai bine imi fac o canapea la poarta si stau in c*r si contemplez si privesc lumea care trece pe drum!!ca nu mai am avant pentru nimicutza!!!

Ba Jane, asta e primul semn cand incepi sa te cam duci. Fi antena! Nu te du' ca astia ce-i pomeni-si matale, adica pe nevorbitelea.Asa fu ' sa hie ca nu e la cheremu' nostru.Si ce bine.
Tu o sa te duci negresit.Siu eu si toata prostimea. Da... inainte nu mai bine te apuci de acum si imparti tot la nevoiasi ca mine? Si ma ocup eu sa-ti fac o buturuga de salcie putrezita pe care sa stai in "sezut" la portita. :lol:

Ba , daca are miere si are albina, ce-i mai dai o ranita in spate ba? si te manca-n sezut sa le mai pui la fiecare si doua straite de alea de muncitor in italia pe fiecare mana!!
Hai ca ma si ienervez!!
Auzi ma daca te duci asa pe nevorbitelea, cand dai de Gica zi te rog sa-ti dea doo palme si din partea mea.Pliz
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Florin Dobre » 24 Ian 2014, 11:05

Nea Ioane, lasa-l bre in pace ca-i ocupat...face la turte. :lol:
Mai bun ar fi sa-i faci un chiosc de nuiele la poarta cu ia turta neamule. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde jenica67 » 24 Ian 2014, 12:00

Janes aia in fata casei, se cheama BANCA, e la fel ca aia care imprumuta bani, numai ca serveste la altceva. Dar te-am vazut de o "viata" ca nu ai timp. Daca esti la serviciu la "BANCA", pe cine o sa mai dai vina si ce scuza o sa mai gasesti, cand o sa te intrebe domna si soacra, de ce nu ai facut aia si ailalta ?? :lol:
jenica67

Mesajde dorindafi » 24 Ian 2014, 12:23

daca se-ntilneshte cu cine zice ION G. , sigurat va avea shi raspunsul :lol:
dorindafi

Mesajde janese » 24 Ian 2014, 12:49

:lol: :lol: :lol: ...ia mai duceti-va dracu ma!!!!
este pe undeva o poza unde acu cativa ani,gicanu imi lua masurile cu ruleta sa-mi faca coparseu...si mi-o recomanda pe nevasta-sa ,olteanca,...ca zicea ca stie sa faca o coliva ca lumea :lol: ...si gicanu s-a dus inaintea mea!!!!...vedeti ce faceti!!!!
janese

Mesajde Jean Valjean » 24 Ian 2014, 12:56

Bre' nea Janese, mata te-ai lasat cumva de tigari?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde janese » 24 Ian 2014, 13:03

acu vreo luna am luat una electronica...nu eram invatat cu ea...ba se descarca acumulatoru...ba curgea...culmea..in noaptea de revelion,s-a rupt in doua!...imi venea sa o joc in picioare!!!..dar am strans din dinti si o am si in ziua de azi! inca nu am amortizat-o!!!...in momentul asta am pe masa tigarea electronica si in buzunar pachetul de tigari!
janese

Mesajde Dila Daniel » 24 Ian 2014, 13:06

sa inteleg ca nu-mi mai ceri mie tigare?...
uf...ma simt usurat... :D

sa ne traiest!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde janese » 24 Ian 2014, 13:09

dd-uleeeee!!!
am in lucru o centrifuga cu ax orizontal de 4x10 rame d1/1.... inalta de 1400 mm
ce zici ma??? o batzai ca masina de spalat???? ce viteza ar trebui sa-i dau la rotor???? o ajunge motor de 0,75kw la 1500 rpm? si sa-i fac reducere cu curele la vreo 300 rpm maxim?
janese

Mesajde balanescuadrian » 24 Ian 2014, 14:03

janese scrie:este pe undeva o poza unde acu cativa ani,gicanu imi lua masurile cu ruleta sa-mi faca coparseu...si mi-o recomanda pe nevasta-sa ,olteanca,...ca zicea ca stie sa faca o coliva ca lumea :lol: ...si gicanu s-a dus inaintea mea!!!!...vedeti ce faceti!!!!

poza o am eu ...ti-o postez deseara ...

pana una alta stiu ce a patit nea Janese .. si-a pus dintele din fata si nu mai poate sa fluiere ... :mrgreen: :lol: :mrgreen: :)
balanescuadrian

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE