nicu has scrie:frumos dle propik50 faine poze
ati pus stupii la boloboc?
State scrie:popik50 scrie:Uite poze din judetul Olt
Nu se umezeste ziarul ala, daca sta asa afara ?
nicu has scrie:dle alex pune o poza sa vedem daca nu se mai vad
ionut vlv scrie:stupii sunt la 35-40cm de sol
la mine ieri seara inainte sa dau zapada jos de pe capace.
azi am mai curatat odata capacele si am eliberat urdinisele .
a mai nins inca 20cm si la ora asta inca ninge dar...e bine asa!
FLORINELU scrie:ionut vlv scrie:stupii sunt la 35-40cm de sol
la mine ieri seara inainte sa dau zapada jos de pe capace.
azi am mai curatat odata capacele si am eliberat urdinisele .
a mai nins inca 20cm si la ora asta inca ninge dar...e bine asa!
dupa umila mea parere nu ar trebui sa dai jos zapada de pe capace. de ce?.acuma albinele au nevoie de multa liniste. cand le deranjezi ele se sperie si consuma mult mai mult din putinele reserve,zapada este un foarte bun izolator,si nu in ultimul rand te obosesti degeaba nu ca sa faci un bine albinelor,din contra le faci rau.
nae scrie:Am dat si eu zapada in iernile trecute de pe capac si urdinis , aveam niste turturisi-o gheata pe scandura de zbor
= n-a murit niciunul ; asta nu-i rusinos , rusinos e ca Nae doarmea satisfacut .
Sarut mana nea GICA si CO .
Acum am ''fundul'' gaurit (10cm), urdinisul deschis ,capacul izolat , zapada la niv capacului = N-AM turturi , nu am dat zapada jos , n-am facut partie, nu mai'' stau'' pitigoii pe scandura .![]()
Partie am facut la pomi , sunt izolati cu folie pana la coroana , zapada peste izolatie ; in urma cu doi ani mi-a ros iepurila toti pomii de sus in jos![]()
Ierenare usoara .
nae scrie:Acum am ''fundul'' gaurit (10cm), urdinisul deschis ,capacul izolat , zapada la niv capacului = N-AM turturi , nu am dat zapada jos , n-am facut partie, nu mai'' stau'' pitigoii pe scandura .![]()
paul scrie:Ai mei sunt sub zapada de 4 zile !
Nu m-am dus sa le matur zapada ca ninge mai ceva ca atunci cand eram sub cod !![]()
LE ... am funduri pline la stupi !
LE 2 ... cred ca vreo 2 saptamani nu se intampla nimic nefericit !
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 42 vizitatori