codrin br scrie:Stupii azi sunt prinsi in nea, maine este vinerea... iar sambata voi vedea, care bazaie-n stupina mea!... Cele bune sa s-adune.
codrin br scrie:Stupii azi sunt prinsi in nea, maine este vinerea... iar sambata voi vedea, care bazaie-n stupina mea!... Cele bune sa s-adune.
proapis13 scrie:codrin br scrie:Stupii azi sunt prinsi in nea, maine este vinerea... iar sambata voi vedea, care bazaie-n stupina mea!... Cele bune sa s-adune.
Ai verticali cu 3 caturi si 3 urdinise ???
proapis13 scrie:codrin br scrie:Stupii azi sunt prinsi in nea, maine este vinerea... iar sambata voi vedea, care bazaie-n stupina mea!... Cele bune sa s-adune.
Ai verticali cu 3 caturi si 3 urdinise ???
7Rame scrie:buna poza! Gandind ca sunteti un om de statura normala, si ca, pentru a face o poza trebuie sa duceti camera cam la nivelul fetei...si ca de fapt batatoriti sub picioare cel putin 15-20 cm de nea...cred ca are peste 1,40-1,50m...cea viscolita, de peste capac
ma insel?..
dorindafi scrie:codrin br scrie:Stupii azi sunt prinsi in nea, maine este vinerea... iar sambata voi vedea, care bazaie-n stupina mea!... Cele bune sa s-adune.
lasa nene simbata
nu ashtepta vinerea
pune mina pe lopata
shi desfa stupina toata
7Rame scrie:Codrin, eu as degaja, cat de usor as putea, macar urdinisurile, fara sa dau jos tot de pe ei. Chiar si cu sita jos, tot le-as degaja.
Si daca nu ma insel iar aveti cod rosu de viscol si ninsoare in judet.
HM, asta e de bagat la cap! Razi de ala care face adapost, special ...Acum nu mai rad, il intreb cat de bine doarme!
gica.mosu scrie:gica.mosu scrie:....Cu trei luni an urma se anunta cea mai grea iarna din ultimi 100 ani...n-crezut nimeni(nici eu)..Amu in tara'-i jali mari....la (inmormintari)Onesti ningi "ancet sa' trist di Zu..n"...Sa'n Focsan' a'i troian...zapada pisti "logan"
...Speram sa' fii sa' mai ghini
Am mai....za's....ca scriu cu subinteles....Cei din tara inteleg ci si cum ma exprim(uneori mai sa' glumim).... E mai greu pt cein din...Congo sa' Iraq...Tot unOOOO za' buna' la toti
![]()
S-am sa' va traduc.....Cica moari unu...Nevasta-vaduva...sa' hotarasti intr-un finall... sa-l "inseli" cu amantuuu, dar..."INCET SA'TRIST" ....EEEEE....
P.S...nu mai scriu(raspunnd) ms la cei cari nu au loc trecuta in avatar!!!!
jenica67 scrie:La Resita acum este 6 grC. Cred ca am terminat cu iarna. Mai o saptamana la sfarsitul lui februarie putin mai cu racoare si un martie la fel si gata.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori