pin scrie:Ca sa scapi de umezeala ai bagat turbosuflanta si ai zis ca ai zbor de curatire? Sunt -2 grade afara. Chiar daca e soare nu zboara de placere la temperature asta.
alt stupar scrie:Pinulee...
Alta lume si temperaturi dincoace de dealurile ale' mari![]()
Aici da sa infloresca putza tigancii...
cristian bh scrie:iar pisoiasul pe 2 rame s-o luat adio de la primavara
Din cata geografie stiu eu Ilfov e in jurul Bucurestiului si in aceeasi zona am si eu stupii
Ma duc sa-i mai ascult o data.
cristian bh scrie:In zona Stei,cu toate ca azinoapte a inghetat bine,cred ca prima oara in acest an daca nu ma-nsel,ca iarna asta n-a fost de tinut minte ceva,la amiaza a fost soare si destul de cald incat 7 din cei 8 cu care am intrat in iarna au iesit la zbor pesemne stiind ca si pampersii s-au mai scumpit,iar pisoiasul pe 2 rame s-o luat adio de la primavara
CATALIN scrie:Florine..ii asculti cam des....vezi sa nu-i prea deranjezi
alexx scrie:cristian bh scrie:In zona Stei,cu toate ca azinoapte a inghetat bine,cred ca prima oara in acest an daca nu ma-nsel,ca iarna asta n-a fost de tinut minte ceva,la amiaza a fost soare si destul de cald incat 7 din cei 8 cu care am intrat in iarna au iesit la zbor pesemne stiind ca si pampersii s-au mai scumpit,iar pisoiasul pe 2 rame s-o luat adio de la primavara
A fost slab eu anul care vine numai iernez sub 4 rame e risc mare
Florin Dobre scrie:CATALIN scrie:Florine..ii asculti cam des....vezi sa nu-i prea deranjezi
Cam la 3 zile. Incerc sa-mi formez urechea cu bazaitul lor iarna. Recunosc, am si un morcovel rasarit nitel.![]()
Nu fac zgomot, nici nu ating cutia macar.
gica.mosu scrie:Dorini,baga' neni rateta aia cu"ciocolata" langa aia...Cozonac, sapoi bag a' mosu p'ia placinta'.... ci iese videm noi
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori