nea Janese zilele astea nus ce m-a apucat si magandeam cand m-am apucat eu de apicultura....si mi-am adus aminte ca atunci cand te-am cunoscut prima data aveai mustata ...app are cineva o poza cu nea Janese cand avea mustata? ..parca freecristian avea ...
bre nea jane ...ce dracu clocesti bre ca vaz ca pacilisa n ai activitate la tilifon nu mai zc nimic.....bre nu cunva nu mai ai stupi?ca nici cutii sh nu vaz ca vinzi;) scz bre vazusi ca pe cealalta pagina ai mai avut activitate
Lasal mai Valentine ca mesteca la zahar de an nadusit ,prosopul il pune de tri patru ori lpe zi la uscat... zi ca nui asa nea Jane...!!!! ia uite ce scula facusi ..1kg de zaharel intrun minut jumate....
ba gusoiule am si io un kil de cafea cadou de la nasu care m a cununat merge sa l rajnesc la tn la scula aia......ca scula aia profesionista a lui janese asta cica face un kil pe ora...(am zis...un kil pe ora sfaram io bob cu bob asa cu ciocanul bre):))))))))))))))))))))))))
[quote="arnautu valentin"]ba gusoiule am si io un kil de cafea cadou de la nasu care m a cununat merge sa l rajnesc la tn la scula aia......ca scula aia profesionista a lui janese asta cica face un kil pe ora...(am zis...un kil pe ora sfaram io bob cu bob asa cu ciocanul bre):)))))))))))))))))))))))) sa l vezi ba gusoiule la targ sambata duminica ce fente face...iar zc ca el e miezu de la dodoasca