Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Liviu Bogos

Mesajde alexx » 31 Ian 2014, 23:47

duma scrie:
liviutzbogos scrie:La multim ani tuturor...mai cu intarziere ca abea azi am dat de net. Ieri seara am venit din frumosul nost' Ardeal. Am fost pe la viitorii socrii, pe la cabanuta la munte, am mancat, am baut, am jucat si ne-am intors inapoi in Banat...nu de alta dar incep oile fatatul acusi :lol: Mi-e sa nu inceapa si matca fatatul :? Astept sa treaca si sarbatorile astea si merg sa salt un pic capacele (daca nu o fi prea rece) sa vad cum stam. Pana una-alta, va doresc un An Nou fericit, mai bun, mai bogat, cu tot ce vreti voi.

LA Multi Ani Liviule , sa ne traesti si sa ne impartasesti in continuare di stupina si cultura ta una alta !

Cati stupi mai ai liviu?
alexx

Mesajde liviutzbogos » 01 Feb 2014, 00:38

alexx scrie:Cati stupi mai ai liviu?

Doar trei :) Insa ganduri mari... :D
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 05 Feb 2014, 16:19

pai daca ai ganduri mari e bine,vin ei si stupiiasa incetisor.
FLORINELU

Mesajde liviutzbogos » 05 Feb 2014, 20:22

FLORINELU scrie:pai daca ai ganduri mari e bine,vin ei si stupiiasa incetisor.

Deie Bunu Dumnezeu :)
In primul rand sanatate, la toata lumea...ca restul le-om face noi. Asa incetisor, cum spuneti :)
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 05 Mar 2014, 11:19

Am uitat sa mai scriu pe aici :) Ca sa reimprospatez pagina, va spun ca saptamana trecuta le-am dat albinelor cate o turta cu polen (de fiecare stup). Nu am reusit sa desfac cuiburile, nu prea vreau sa le rasfoiesc, as fi vrut sa restrang doar, daca o fi nevoie. Acum s-a cam racit vremea si dau pace. Pana mai ieri aduceau polen destul de binisor. Ce-mi pare rau e ca nu am nici o salcie langa ei, nici un pom "dinala cu matisori" (nu stiu cum ii zice :D ), in schimb am vre-o doua hectare de paducel, maces si porumbele, acus acus infloresc.
Multa sanatate va doresc si sa ne fereasca Dumnezeu de mai frig :)
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde alexx » 05 Mar 2014, 14:16

liviutzbogos scrie:Am uitat sa mai scriu pe aici :) Ca sa reimprospatez pagina, va spun ca saptamana trecuta le-am dat albinelor cate o turta cu polen (de fiecare stup). Nu am reusit sa desfac cuiburile, nu prea vreau sa le rasfoiesc, as fi vrut sa restrang doar, daca o fi nevoie. Acum s-a cam racit vremea si dau pace. Pana mai ieri aduceau polen destul de binisor. Ce-mi pare rau e ca nu am nici o salcie langa ei, nici un pom "dinala cu matisori" (nu stiu cum ii zice :D ), in schimb am vre-o doua hectare de paducel, maces si porumbele, acus acus infloresc.
Multa sanatate va doresc si sa ne fereasca Dumnezeu de mai frig :)

Totusi au zburdat albinele la tine la mine nu au zburdat de o saptamana sa speram ca vine primavara..numai bina si sanatate
alexx

Mesajde liviutzbogos » 05 Mar 2014, 17:34

Ziceau ca mai vine si ceva cu minus. Si la noi, ploua acum, asa, mocaneste... dar tot au prins vre-o doua, trei saptamani de primavara. Lasa ca vine si la voi primavara :D Pana atunci, baga niste genoflexiuni, flotari, sa-ti antrenezi bratele pentru magazii :lol: Multa sanatate si tie.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde joohny » 05 Mar 2014, 17:59

[quote="alex]
Totusi au zburdat albinele la tine la mine nu au zburdat de o saptamana sa speram ca vine primavara..numai bina si s
anatate[/quote]

Va salut.Voi va plingeti ca nu au zburat de-o saptamina?Ce sa mai spun eu care nu am avut zbor de curatire din noiembrie.Am impresia ca totusi D-zeu tine mai mult cu oltenii. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde alexx » 05 Mar 2014, 19:26

joohny scrie:[quote="alex]
Totusi au zburdat albinele la tine la mine nu au zburdat de o saptamana sa speram ca vine primavara..numai bina si s
anatate[/quote]

Va salut.Voi va plingeti ca nu au zburat de-o saptamina?Ce sa mai spun eu care nu am avut zbor de curatire din noiembrie.Am impresia ca totusi D-zeu tine mai mult cu oltenii. :D .Sanatate.[/quote][/quote]

Dumnezeu tine cu oltenii dar oltenii nu prea tin cu Dumnezeu :?: din pacate
alexx

Mesajde liviutzbogos » 05 Mar 2014, 22:27

joohny scrie:
Va salut.Voi va plingeti ca nu au zburat de-o saptamina?Ce sa mai spun eu care nu am avut zbor de curatire din noiembrie.Am impresia ca totusi D-zeu tine mai mult cu oltenii. :D .Sanatate.

Da' io-s banatean...sau ma rog, nascut in Banat, sangele e de moldovean :D
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde samuellazea » 06 Mar 2014, 11:23

Salutare Liviule,

Ma uitam acum peste pagina ta si speram sa vad filmulteul ala promis de tine cu migurile :) pot sa fie si F24 ca nu ma supar :)

Mai povesteste-ne ceva de prin familia aia unificata. Ca sigur tu mai ai noutati iar noi avem dor si pofta de albine ;)

Abia apuc sa vina odata targul asta ca nu mai am rabdare sa mai intalnesc si eu oameni din lumea apicola. Si sa nu mai spui la nimeni dar e si primul meu targ apicol :)

Toate cele bune,
Sami
samuellazea

Mesajde FLORINELU » 06 Mar 2014, 11:35

[quote="samuellazea"] speram sa vad filmulteul ala promis de tine cu migurile

de atata zbor au consumat tot kerosenul :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde samuellazea » 06 Mar 2014, 11:45

FLORINELU scrie:
samuellazea scrie: speram sa vad filmulteul ala promis de tine cu migurile

de atata zbor au consumat tot kerosenul :lol:

:lol: cine stie poate Liviu a plecat in Ucraina la negocieri sa negocieze extinderea spatiului aerian pentru migurile lui :lol:
samuellazea

Mesajde liviutzbogos » 06 Mar 2014, 17:28

samuellazea scrie:Salutare Liviule,

Ma uitam acum peste pagina ta si speram sa vad filmulteul ala promis de tine cu migurile pot sa fie si F24 ca nu ma supar

Mai povesteste-ne ceva de prin familia aia unificata. Ca sigur tu mai ai noutati iar noi avem dor si pofta de albine

Abia apuc sa vina odata targul asta ca nu mai am rabdare sa mai intalnesc si eu oameni din lumea apicola. Si sa nu mai spui la nimeni dar e si primul meu targ apicol

Toate cele bune,
Sami

Te salut! Sincer, nu mai tin minte despre ce MIGuri era vorba :D
Familia unificata e buna, a iernat pe 8 rame, a avut cea mai mare activitate si la zborurile de curatire, si la culesul de polen, dar si la consumat turta :P Acum, cu vremea asta urata nu le-am mai vazut. Spuneam acum ceva vreme ca sunt mult mai agresive decat celelalte doua (poate la MIGurile astea te-ai referit), ultima data cand le-am deschis, cand am pus turta, nu mai erau asa de agresive. Cred ca agresivitatea aia era din cauza vremii, atunci nu zburau, acum carau polen de mama focului :)
Si eu astept targul ca am de cumparat rame :D Cu ocazia asta poate ajungem sa bem sucul ala promis de mult :lol: Sa ne vedem cu bine.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde samuellazea » 06 Mar 2014, 19:03

liviutzbogos scrie: Si cand i-am pus turta, ieseau albinele ca migurile si ma atacau, zici ca erau kamikaze.

Sa traiesti mult si bine domnule,

Sucul ala e sigur pe targ ;) Tu planuiesti sa mergi sambata? Daca da,, pe la ce ora? Sa stiu cum planuim sucul. Cat despre miguri, vezi mai sus de ce radeam :)

Toate cele bune,
Sami
samuellazea

Mesajde alt stupar » 06 Mar 2014, 22:23

na bun...
ia zi, ala unificatu`... ii stup ori ba ???
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?