zip2006 scrie:Fratilor masinile sint bune toate indiferent de marca depinde ce vei sa faci cu ea ,stilul de condus etc.Noi care facem citeva sute de km pe an trebuie sa ne orientam la o masina cu taxe mici ,consum mic, piese cit mai ieftine si sa ducem citi mai multi stupi odata .Am cautat aproape 1 an asa ceva (am vazut MAN ,MER,etc)si m-am oprit la IVECO.Am luat un eurocargo 2006 ,3920 cm ,7,5 t 493000 km E3 carosat (prelata) 6,5 m caroseria 170 cai cabina dubla cu doua paturi si tot tacimul pe arcuri,3400kg masa utila 4100masa proprie taxe mici incap 100 de stupi pe doua rinduri ,cupla pentru remorca 3,5 t pe ea .Am ramas foarte surprins de consum 10 -11 l la suta incarcat (poate nu ma credeti dar asta e adevarul )nici celui cu care am fost dupa ea nu-i venea sa creada cit a consumat cind am adus-o de tras ''rupe'' .Asa ca ginditiva ce vreti sa faceti in viitor si apoi alegetiva masina , nu aveti bani mai asteptati 1 -2 ani stringeti si va lua-ti din prima ce masina va trebuie nu mergeti pe ideia ca o vind pe asta si imi iau alta ca masinile se vind greu si o dai numai sa scapi de ea pe bani putini ,asa ca ginditiva bine inainte de a face acest pas ,banii din apicultura se fac foarte greu fondurile cum vin asa se duc nu va hazardati .
gabi bee scrie:Ce incarcatura poate fi pusa pe un camion de 18 tone , in afara de remorca pe care o poate tracta ?
gabi bee scrie:Ce incarcatura poate fi pusa pe un camion de 18 tone , in afara de remorca pe care o poate tracta ?
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 121 vizitatori