valigorj scrie:o parte din albinele moarte de pe zapada is de fapt moarte din stup si aruncate afara.
dorindafi scrie:...este adevarat ,shi eu dau turte dar dupa 20/25 feb. daca va fi nevoe
dorindafi scrie:nu , eu nu folosesc turte proteice
toamna le las in cuib doua rame cum ar fi asta
BotaPaul scrie:In Septembrie am si eu rame dinalea , dar prin Noiembrie nuprea mai vezi asa ceva, fami totusi o poza cu o rama dinaia acuma in Februarie
![]()
proapis13 scrie:BotaPaul scrie:In Septembrie am si eu rame dinalea , dar prin Noiembrie nuprea mai vezi asa ceva, fami totusi o poza cu o rama dinaia acuma in Februarie
![]()
In cazul asta de ce nu pui si tu o foto cu o rama de-a ta cu polen in septembrie ???![]()
Sau de ce nu ai avea la data asta o rama jumate cu polen la marginea cuibului ???
proapis13 scrie:yokoz777 scrie: printre albine am mai vazut si cate o albina ne ecluzionata,alba scoasa afara din celule,deci au puiet.
Si asta te bucura...???...pe mine nu m-ar bucura...pune mana pe carte si citeste din ce cauza au scos albina aia alba la plimbare...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 36 vizitatori