Astept si eu cunerabdare pareri despre aceasta problema , si sfaturi bineinteles
Closcutz scrie:Pai treaba e simpla. Cat activitatea albinelor a fost redusa, n-au fost probleme cu mucegaiul provocat de condens, dar daca s-a intensificat treaba au aparut bataile de cap. Cauza o reprezinta infofolirea exagerata, impachetajul facut necorespunzator, lipsa de actiune( lasarea ziarelor, paturilor, materialelor ude in stup cand ele trebuie inlocuite imediat atunci cand sunt probleme), folosirea foliei la stupii cu fund plin, urdinisul exagerat de micsorat, hrana de proasta calitate in stupi.
joohny scrie:Va salut..Eu inca nu le-am pus insa nici nu am avut zbor de curatire pina acum din noiembrie.La temp. de pe-acolo probabil ca trebuie puse cam 75%.Spun acest lucru deoarece probabil matca a inceput sa oua intens iar in aceasta perioadea este f. imp. caldura la puiet.Eu la 1 mart. o sa pun sibarul cam 75% inchis.Este o parere pe care nu e musai sa o iei in consideratie.Sanatate.
ves.lucian.zabrani scrie:Sa le folosesti sanatos , prietene !!!!
Sa ni le arati pline de albine !!!
![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori