de Roinita » 27 Feb 2014, 18:19
Va salut!
Ma numesc Relu si sunt din Bucuresti
Am vazut toate filmele lui Dan Margarit si am citit toate paginile acestui topic si simt nevoia sa spun cateva vorbe.
1. filmele lui sunt precum un curs optional, prezenta nu-i obligatorie. Daca crezi ca ai ceva de invatat, ia-ti un pix si o hartie si noteaza. Daca n-ai minic de invatat, iesi binisor din sala si nu-i deranja pe ceilalti, nu te apuca sa zbieri in gura mare ca n-ai ce invata de aici.
2. cand te duci la cineva sa-l intrebi cat e ceasul ii spui 'va rog frumos, imi spuneti cat este ora?'si nu zbieri 'zi-mi bah cat ceasul!'ca sigur isi vede de drum si te ignora. Sa folosim mierea (ca tot ne e la indemana) si nu otetul pentru a prinde ceva sfaturi si idei.
3. daca trimite cineva un film in care-ti arata cum merge el prin canada cu un superMercedes (inventarul apicol, super matci, etc) cu 320kg/stup pe superautostrazi (baza melifera) dupa 30 ani de experienta, nu te apuci sa-ti iei mertan si sa gonesti de nebun pe drumurile noastre vai-de-ele cand tu abia sofezi de un an sau doi, pentru ca daca o faci, ai sanse mari sa te accidentezi si apoi apelezi la dl Sima sa te repare, dar in cazul asta nu prea ti se cuvine definitia de incepator ci de ... naiv.
In postura mea de incepator in devenire, am avut multe de invatat din filmele dlui Dragos Gavrila si de la Marin si Mari'' si de la dl Ioan Ursu si de la multi altii si le multumesc.
Dar filmele dlui Margarit m-au ajutat sa pun cap la cap informatiile pe care le-am primit. A fost de departe cel mai bun curs (pentru mine) si daca se reia, ma asez in prima banca.
Toata stima!