Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Filme ..... d-alea "grele" , nene !

Mesajde Florin Dobre » 04 Mar 2014, 21:28

Vazut. Foarte bun filmul. Recomand si eu.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 04 Mar 2014, 21:35

Florin Dobre scrie:Vazut. Foarte bun filmul. Recomand si eu.

Ai fost si tu la Copacabana ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde popik50 » 04 Mar 2014, 21:41

Un film de exceptie. Merita vazut. ;)
popik50

Mesajde modigliani » 04 Mar 2014, 22:04

popik50 scrie:Un film de exceptie. Merita vazut.

Pe bune !

Americanii astia sunt complet retarzi ! Io i-as baga la Aiaie alaturi de Maneloid si de Xelele . Cu drepturi egale intre ei . .......
Cat de bou sa poti fii incat sa realizezi filme ( si sa decernezi Oscaruri ) care sa ilustreze intregului mapamond mizeriile si atrocitatiile prin care ai devenit ..... "putere" ?

!2 years a slave , Django , Winnetou , ..... si alte asemenea sute de realizari cinematografice sau literare in care nu fac altceva decat sa arate lumii intregi cat au fost si sunt de cacanari jegosi ..........

Revenind la film , ..... cei ce nu l-ati vazut ( si nu sunteti agramaticaloizi de urmariti filme cu "carate' si cu Chici Cian sau genul de "hiper comedie" , asa cum unuia i se parea firesc si absolut natural candva sa recomande in acest topic ..... American Pie :o ) , luati-va doua ore libere si vedeti asta .......
modigliani

Mesajde nicus » 04 Mar 2014, 22:08

doar 30 de minute si sigur raman o serie de intrebari:

http://www.filmedocumentare.com/omul-ca ... ta-copaci/

Vizionare placuta!
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Florin Dobre » 04 Mar 2014, 22:11

Propaganda Modi!
Adicatelea uite ce probleme grave am avut noi si cat de bine ni le-am rezolvat. Asadar, lasati-ne sa venim sa vi le rezolvam si voua. Pentru asta dati si voi acolo o cana de petrol, un bustean, o pietricica sclipitoare... :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 04 Mar 2014, 22:38

nicus scrie:doar 30 de minute si sigur raman o serie de intrebari:

http://www.filmedocumentare.com/omul-ca ... ta-copaci/

Vizionare placuta!

FOARTE TARE !!! MERSI , MON FRERE ! ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 04 Mar 2014, 23:17

Multam nicus!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 09 Mar 2014, 07:34

Cateva randuri din sinopsisul trilogiei documentare STALINGRAD :

...... " O grozăvie pe care mulţi dintre bătrânii noştri nu au uitat-o! O durere pe care unii dintre ei încă o mai trăiesc, povestind-o cu glas stins nepoţilor lor, ne este azi împărtăşită tuturor.
Bătălia pentru Stalingrad a fost una dintre cele mai brutale din istoria umanităţii. Asaltul germanilor asupra oraşului rus Stalingrad s-a sfârşit catastrofic pentru invadatoril, reprezentând o lovitură fatală dată Germaniei naziste. Bătălia a durat 199 de zile, din 21 august 1942 pînă în 2 februarie 1943. Într-o luptă în care speranţa de viaţă a unui soldat era de maxim 24 de ore, au pierit peste 1,5 milioane de oameni, din ambele tabere – ruşi, germani, unguri, italieni, români.
Stalingrad va fi mereu asociat cu ororile inimaginabile şi traumatice ale războiului.".......

http://filmehd.net/stalingrad-2003-filme-online.html

Terifiant .......
modigliani

Mesajde ionut vlv » 09 Mar 2014, 09:45

a aparut si varianta Stalingrad 2013 sa completeze povestea macelului de acolo in varianta privita prin ochii rusilor.am vazut tot ce s-a putut ecraniza pe tema asta,opinii ale ambelor tabere,dar cea mai buna varianta e cea povestita de bunicul meu leganandu-si, uneori parca intr-un spasm, picioarele pe marginea unui pat si cu ochii atintiti pe un perete varuit cu piatra vanata.m-au marcat povestile spuse de el acum 30 de ani dar mai ales felul cum povestea,si emotia din glas si...privirea aia atintita acolo pe perete.crancene vremuri...
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde modigliani » 09 Mar 2014, 09:45

Si va mai recomand LONE SURVIVOR , o ecranizare ce are la baza o intamplare reala .
Acum l-am terminat de vazut si sunt impresionat peste masura .

Il gasiti aici : http://filmehd.net/lone-survivor-suprav ... nline.html
Cam greu cu serverul 2 , dar am reusit sa-l termin .....
modigliani

Mesajde Arhivistu » 09 Mar 2014, 16:57

L-am vazut,este ok....dar parca prea nu mai mureau soldatii astia americani :D...finalul cam previzibil ;)
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde Arhivistu » 09 Mar 2014, 17:00

Pentru cine este amator de filme cu mafia italiana recomand http://www.imdb.com/title/tt1047931/ il capo dei capi
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2014, 17:58

http://filmehd.net/dallas-buyers-club-2 ... nline.html

un film "cu mesaj", cred ca este cel mai bun film din ultima decada,

"12 ani de sclavie" si "Lone survivor" au parti bune dar .... mesajul este prosteala pe fata, in primul sunt invinovatiti albii iar in al doilea este justificata interventia USA .... probabil peste cateva zeci de ani se va face un film asemanator cu 12 ani de sclavie dar in care "negrii" vor fi afganii

Stalingadul 2013 - este dupa umila mea parere o bataie de joc .... o prpganada groteasca .... fara a avea nimic de-a face nici cu adevarul istoric si cu atat mai putin cu arta cinematografica

Stalingrad 2003 este cu adevarat o capodopera, bineinteles prea putin promovata (nu cred ca a fost difuzat pe un post TV romanesc pana acum).
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Arhivistu » 15 Mar 2014, 18:53

Ceva filme bune...?..nimeni,nimic? :D
Arhivistu

Mesajde modigliani » 15 Mar 2014, 20:24

Arhivistu scrie:Ceva filme bune...?..nimeni,nimic?

Ce-ai , mah ??? Te plictisesti ??? :D :D :D :D :D
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE