Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: BUNKA

Mesajde Adi Hodis » 17 Feb 2014, 01:13

BUNKA scrie:...
problema e...de ce a consumat așa mult?... răspunsul cred ca e puietul...e vb de o matca ce are vechime in câmpul muncii, a avut DWV, varoa mult acum un an înaintea mutarii in Delon, a construit bine anul trecut ...acum a consumat..nu stiu ce sa cred...

Crezi ca puietul e raspunsul ? ... sigur asa e. Nu dispare mierea din rame si colonia sa fie in regula. Precis are puiet.

Ai mei cresc puiet din ian ... iti dai seama cam cum stau eu, cu gîndul la meteo ? ... daca o sa vina minusuri multe, ce fac cu morcovu ?. :mrgreen:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde BUNKA » 17 Feb 2014, 01:18

Speram sa nu mai vina cu minus asa grav...la voi oricum e mai blanda treaba, oricum eu sunt bucuros ca cu exceptia astuia au stat cuminti si au mancare la greu, de abia de acum vor incepe cu ponta...si sunt pe faza :) iar dadantii si ME-urile au iernat si ei bine pe sistemul ala cu diafragme de polistiren in interior cum ierneaza Jonny It..foarte bine a mers...si sper ca nu-s ca tiganu` ala din proverbul ala :lol:
Anul asta am iernat si pe rame cu putina camasuiala, mai ales ala din 2 august...insa la anul cred eu ca se va ierna mult mai bine...consum fantastic de mic si foarte important, uzura insesizabila cu okiul liber, cert e ca in toamna aveau si pastura in rame si le-am bagat si turta proteica deci la capitolu` asta nu am mai zbarcit-o ca in alti ani si se pare ca rezultatele se vad...
BUNKA

Mesajde un incepator » 18 Feb 2014, 20:31

Salut ,stiu ca ai treaba dar cand ai timp vizioneaza asta - http://documentare.digitalarena.ro/mist ... 10/,foarte interesant.Daca ai vazut scuze,daca nu sa te uiti .
un incepator

Mesajde un incepator » 18 Feb 2014, 20:32

un incepator

Mesajde catalin_vl » 18 Feb 2014, 22:13

am urmarit documenrarul de la cap la coada...
foarte interesant si ingrijorator.
pacat ca nu se pune capat odata pentru totdeauna acestor tratamente care se folosesc in agricultura,
lumea si albinele ar fi din nou pe drum ul ce-l bun,
sunt profund dezamagit, ai reusit sa ma indispui " UN INCEPATOR" :(
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
catalin_vl

Mesajde un incepator » 19 Feb 2014, 10:37

Eu nu am vrut sa te indispun,sincer vreau sa te incurajez in lupta cu varoa si fagurele natural.Eu cred ca documentarul asta ar trebui sa ne dea de gandit atat incepatorilor cat si greilor. Cred ca e destul de motivant pentru a trage niste concluzii si pentru a face ceva pentru albine. Sper sa duci pana la capat ce ai inceput caci sigur le face bine albinelor.bafta
un incepator

Mesajde un incepator » 19 Feb 2014, 15:23

De fapt mesajul era pentru Adrian,am intrat de pe telefon si mi s-a parut ca el mi-a raspuns,insa abia acum am vazut ca de fapt a raspuns catalin_vl.Oricum documentarul cred ca sensibilizeaza pe toata lumea.
un incepator

Mesajde BUNKA » 23 Feb 2014, 12:45

..am vizionat cam 30 min...bun filmul, se pare ca ne-am dat silintza sa selectionam un varoa din ce in ce mai rezistent si o albina din ce in ce mai expusa...avem multe de invatzat si mult de munca.
..ma uit la tot filmul...timpul e inamicul meu acum, am foarte putin timp pt mine, dar e bine asa !!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 07 Mar 2014, 02:40

Ajutorul meu de baza :D
Fişiere ataşate
rsz_dsc_0079.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 07 Mar 2014, 02:42

Vioara a doua, ii invatam si pe tamplarii de meserie care fac doar mobila sa faca si stupi :lol:
Fişiere ataşate
rsz_dsc_0075.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 07 Mar 2014, 02:44

Ciocanul e la putere :mrgreen:
Fişiere ataşate
rsz_dsc_0068.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 07 Mar 2014, 02:46

Noile mele prese pentru panouri ...le-am dat copy paste la mare arta.....le am in calculator de peste 5 ani, le-a venit ceasul. Cand strang la cheie iese zeama din lemn si la adeziv nu ma zgarcesc deloc. :P
Fişiere ataşate
rsz_dsc_0071.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 07 Mar 2014, 02:49

Am trecut la alt nivel, scoatem nodurile si reparam cu dopuri de lemn speciale din creanga de brad si adeziv dupa care slefuiesc.
Fişiere ataşate
rsz_dsc_0077.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 07 Mar 2014, 02:55

Daca nu sta cum vrem noi mai strangem din filete, mai ardem niste ciocane :mrgreen: ...oricum, aplicam fortza bruta !! :mrgreen:
Se vede cam cat adeziv D4 bag...fara resentimente, este de unde !!
Fişiere ataşate
rsz_dsc_0074.jpg
BUNKA

Mesajde gabi bee » 07 Mar 2014, 11:52

salut Bunka !interesanta presa si pare eficienta ! ai cumva si vreo poza cu ea desfacuta ? in cat timp se intareste aracetul pt a baga o noua transa ? numai bine si spor la treaba !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde cristian bh » 07 Mar 2014, 12:07

BUNKA scrie:Vioara a doua, ii invatam si pe tamplarii de meserie care fac doar mobila sa faca si stupi :lol:

No asta-i buna,. :o ........io care credeam ca treaba-i tomna invers :lol: :lol:,........
Io-ti recomand sa ,,eviti,, lipirea scandurilor late, nespintecate,de la 15 cm in sus......Cu toate c- ar trebui ,,,,, cam obligatoriu , :)
BUNKA scrie:Am trecut la alt nivel, scoatem nodurile si reparam cu dopuri de lemn speciale din creanga de brad si adeziv dupa care slefuiesc.

P*asta cu dopurile vad ca n-ai stat mult pe ganduri,rapid te-ai miscat. bravo.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?