ANITEI scrie:yokoz777 scrie:Ce preturi aveti..unde le gasiti?
Le găsim aici tocmai.ro si in alte site-uri de mică publicitate, Dvs. Unde găsiți prețuri de 700 pe familie?
csaa scrie:Cam multisor 700 de lei. Cam ...... da' prost nu e ala care cere, prost e ala care da.
teinegru64 scrie:csaa scrie:Cam multisor 700 de lei. Cam ...... da' prost nu e ala care cere, prost e ala care da.
Corect.Daca anunti ca ai ceva de vanzare.Niciodata nu am avut anunturi de vanzare...dar sunt sunat aproape in fiecare zi de potentiali apicultori.Deci ...deocamdata este cerere.Zilele trecute am avut cea mai trasnita oferta...,,cumpar doar la rama, trei rame tabla de puiet ,plus doua rame de acoperire pline cu miere....ofer 40 lei de rama"
Am intrat in joc ...si asa nu trecusem prin stupiA fost invitat in stupina, promitandu-i ca isi poate lua toate ramele ce ii vor place .Deja il vedeam cum isi freaca maimile de norocul ce a dat peste el.Am considerat de bun simt sa il atentionez ca e posibil ca dupa 2-3 zile de cautari ...sa gaseasca doar vreo trei rame cum isi doreste...Am accentuat ca eu chiar vreau sa scap de primele rame cu puiet capacit...deoarece asa mai scap de varooa.
Aici ia cazut fisa ....asa ca am primit cea mai tare injuratura.Cred ca era frate cu cel ce la sunat pe Donbazil.
Înapoi la INMULTIREA FAMILIILOR DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori