Acum ajuns la stadiul ca i-mi trebuia cheresteaua pentru stupi ( hotărât sa m-i le fac eu , cu ceva scule si pasiune pentru lemn sa de- pe afara ) am căutat si căutat ca am zi-s ca in dobrogea nu-i pic de cherestea

da in final am găsit si am zi-sa ca l-am apucat pe Dumnezeu de mana

, era ceva ce nu am mai văzut , cum cauti o poza cu lemn si i-ti arată una fara pic de nod ( de orice fel ) asa avea el ( degrosata , indreptata si uscata la 800 lei , afacere nu ?

) si dând eu comanda ( nu avea pe stoc , cica ) zi-s si facut am așteptat si așteptat ( cu avansu' dat ) si tot asa pana cand veni termenu' peste o saptamana . Ducandu-ma eu cu masina sa o iau la intrare am văzut pe un palet ceva scandura si m-am dus sa-l întreb care e a mea si cand o văzu-i mi sa ridicat parul era netivita crapata tare la capete cu multe noduri si am luat-o si pe ea si in freza cu lemnu ca am dat avans ca de asa se face domnle' bussines . Am găsit in alta parte am luat de acolo cat i-mi mai trebuia ( așteptând încă o săptămâna pana pe 10.03.2014 ) si gata aventura cu cheresteaua .
Acum ajuns la stadiul cu ea in atelier cu sculele din dotare da-i si măsoară , taie pana faci asta si in somn ca de îi târziu si in trei zile am taiat , ansamblat soclurile , podisoarele si capacele ( încă fara tabla ) . Asa cum era, eu plin de avant muncitoresc m-i s-a oprit deodată aspiratorul de rumegus si ce sa vezi si freza montata sub masa un dewalt 621 ce mai o frumusete de freza ca atunci cand te puneai pe treaba oboseai tu inaintea ei . Sa ars bobinaju ca de nu mai avea cine sa aspire rumegusul si a intrat la rotor si facu asa fum mult . Totusi dezamagit de gratar am început sa asamblez ceva corpuri si rame ( in poza sunt si pentru altcineva ) .
Acum amintindu-mi de albine cu cartea in fata am zi-s sa mai caut ( tot asta fac de prin toamna ) sa găsesc familii de vanzare prin zona si pana acum asa ceva promisiuni , o sa trebuiasca sa merg sa vad la cineva prin weekend . Acum daca știți pe cineva care vinde familii de ME un pm ca is in căutare .
Asa ceva poze cu activitatea mea pana acum.