Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: nelutzu-api-cool la inceput de drum..

Mesajde gigibecalul » 14 Mar 2014, 09:16

Mă lași singur pe-aici, Neluțu?...n-o să mai cunosc pe nimeni la față... :(
"În mintea mea e numai bine
La mine-n suflet e doar cald
Domesticesc de drag albine
Și-n roua raiului mă scald"
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Mesajde joohny » 14 Mar 2014, 10:21

Va salut.Neletule,am vazut si eu filmul .Este drept ca ai cam zabovit la fiecare rama ceea ce mai fac si eu insa nu in aceasta perioada.Acum la 15 grade cit ai spus tu nu cred ca scrie in vre-o carte sa flambezi si sa cureti stupul.Asa am citit si eu despre aceste 2 lucrari insa unde am citit eu mai scria ca.aceste lucrari se fac cind temp. este de 16-20 grade iar noaptea de cel putin 5 grade timp de 7-10 zile.Nu iti spun aceste lucruri pt. a te critica insa tu trebuie sa retii ca daca colegii ceea ce ti-au spus este adevarat atunci asta este .Daca te supara adevarul atunci nu prea e bine.Sint f. multe lucruri de invatat din expierienta celor mai vechi in apicultura iar in carti nu se spune.Un alt motiv este ca exact cum avanseaza alte domenii asa avanseaza si apicultura.Ex.in Hristea(si Hristea nu a fost terchea berchea in apicultura) tot spune sa folosim Fumidil B pt. cutare si cutare in ziua de azi cartea spune ca nu trebuie sa mai folosim acest medicament deoarece probabil a intervenit UE.Si exemplele ar putea continua.Deci criticile ,contradictiile constructive duc spre progres.Sper ca nu te-am suparat si mai tare insa o vorba din batrini spune:daca nu ai un batrin sa-l cumperi iar daca-l ai atunci... :D .Sanatate.
joohny

Mesajde Florin Dobre » 14 Mar 2014, 11:53

Nelutule...
Nu pune la suflet ci mai degraba analizeaza observatiile si trage invataminte.
Toti facem greseli mai mari sau mai mici la inceputuri...este inevitabil. Este si asta o cale de a invata...doare al dreacu si intra bine pe hard. Eu mereu mai comit cate una si apoi ma injur singur...bah da ***** mai sunt.
Sunt stupari pe forum care-s priviti ca baubau...propapis13 si alt_stupar imi vin instant in minte cand spun baubau. :lol:
Dar te asigur ca sunt oameni care iubesc cu adevarat albina si apicultura. De aceea si reactioneaza atat de categoric cand vad greseli.
Il prefer pe omul care-mi zice franc in fata bai, ai gresit-o, decat pe ala care-mi gangure cuvinte dulci in ureche.
Sezi stramb si judeca drept!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde FLORINELU » 26 Mar 2014, 09:10

Nelutzule, te-ai suparat ca magarul pe sat.
tu ai spus-o sa vina criticile si au venit si credema pe cinstite,numai ca cei ce te-au criticat te-au criticat de parca erai tu cine stie ce apicultor si cand colo tu erai un biet incepator,eu zic ca ei sant vinovati ca au facut o mica confuzie:te-au trecut la 'AVANSATI' sau poate si mai si.pentru un incepator ai facut un clip foarte bun,pai cum altfel,unde mai vezi un film cu un apicultor lucrand la albine si un taran arand pe langa gard cu un cal pe care il conducea un altul avand ca antemergator un caine pe patru picioare de toata frumusetea ?si ala indemna calul hai ma? numai pentru asta si tot meriti laude. apropo,nu stiu daca stii ca o intepatura de albina poate fi mortala pentru un cal ,asa ca ai grije cu vecinul ca ,caii sant cam scumpi si ala era si frumos.
cat despre ceea ce ai lucrat tu la albine si ne-ai aratat si noua iti spun si parerea mea: da ai facut greseli destule dar si lucruri bune, dar ai facut acele greseli pe care le-am facut le fac si le vor face toti incepatorii inclusiv eu ,nu exista apicultor sa nu fi fost incepator,iar la tine mi-a placut ce am vazut. critci ? daca tot ai cerut: sa nu mai lucrezi niciodata la stupi atunci cand cineva trece cu caii prin apropiere.
sa nu indraznesti sa te superi si pe mine ca vin peste tine acolo la tine in barlog sa-ti vad albinele si sa ne impacam.
ca sa vad ca nu te-ai suparat pe mine srrie aici pe topicul tau cum indemna nenea ala calul la plug.
daca nu scrii consider ca te-ai suparat si pe mine. :?: :roll: :?: :evil: :D
FLORINELU

Mesajde nelutzu-api-cool » 26 Mar 2014, 11:38

FLORINELU scrie:Nelutzule, te-ai suparat ca magarul pe sat.
tu ai spus-o sa vina criticile si au venit si credema pe cinstite,numai ca cei ce te-au criticat te-au criticat de parca erai tu cine stie ce apicultor si cand colo tu erai un biet incepator,eu zic ca ei sant vinovati ca au facut o mica confuzie:te-au trecut la 'AVANSATI' sau poate si mai si.pentru un incepator ai facut un clip foarte bun,pai cum altfel,unde mai vezi un film cu un apicultor lucrand la albine si un taran arand pe langa gard cu un cal pe care il conducea un altul avand ca antemergator un caine pe patru picioare de toata frumusetea ?si ala indemna calul hai ma? numai pentru asta si tot meriti laude. apropo,nu stiu daca stii ca o intepatura de albina poate fi mortala pentru un cal ,asa ca ai grije cu vecinul ca ,caii sant cam scumpi si ala era si frumos.
cat despre ceea ce ai lucrat tu la albine si ne-ai aratat si noua iti spun si parerea mea: da ai facut greseli destule dar si lucruri bune, dar ai facut acele greseli pe care le-am facut le fac si le vor face toti incepatorii inclusiv eu ,nu exista apicultor sa nu fi fost incepator,iar la tine mi-a placut ce am vazut. critci ? daca tot ai cerut: sa nu mai lucrezi niciodata la stupi atunci cand cineva trece cu caii prin apropiere.
sa nu indraznesti sa te superi si pe mine ca vin peste tine acolo la tine in barlog sa-ti vad albinele si sa ne impacam.
ca sa vad ca nu te-ai suparat pe mine srrie aici pe topicul tau cum indemna nenea ala calul la plug.
daca nu scrii consider ca te-ai suparat si pe mine. :?: :roll: :?: :D

"Haida, Haaaiii!!!" :lol:
Dl Florinelu, calul ala nu era al vecinului, omul ala cu calul a venit special sa ii are gradina vecinului..ce bine ca nu au existat evenimente neplacute, ca nu stiam ca o intepatura de albina poate fi mortala pt cai..e bine de stiut pe viitor, multumesc. Cat despre celelalte, aveti dreptate..Sunt incepator, si ma consider incepator.. Ca vreau sa le stiu eu pe toate dintr-odata, e partea a doua, dar, pana sa trec la "categoria avansati", sau la categoria "grea", mai am multa miere de extras.. Sa stiti ca am fost foarte hotarat sa nu mai scriu nimic, dar sunt anumite persoane la care nu pot sa renunt prin absenta mea de pe forum, printre care sunteti si dv.. Suntem in Postul Pastelui, si aleg sa iert si sa uit tot (proapis13), mai ales ca forumul inseamna mult pt mine, si nu pot sta deoparte. Multumesc, dl Florinelu..
Vreau ca tot omul să priceapă
Această diferenţă mare:
Albina moare când înţeapă
Iar el, de nu înţeapă, moare!

http://nelutuapicool.sunphoto.ro
nelutzu-api-cool

Mesajde FLORINELU » 26 Mar 2014, 12:00

ei asa parca mai merge :lol:
uite cum mai scutit de un drum prin tara motilor.
FLORINELU

Mesajde nelutzu-api-cool » 26 Mar 2014, 12:37

FLORINELU scrie:ei asa parca mai merge :lol:
uite cum mai scutit de un drum prin tara motilor.

Sunteti binevenit oricand aveti drum prin tara motilor.. :D
Această diferenţă mare:

nelutzu-api-cool

Mesajde FLORINELU » 26 Mar 2014, 12:41

ai grija ,nu zi de doua ori :lol:
FLORINELU

Mesajde gigibecalul » 26 Mar 2014, 15:04

Bine ai revenit, Neluțu!
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Mesajde gigibecalul » 26 Mar 2014, 15:05

FLORINELU scrie:ai grija ,nu zi de doua ori :lol:

Să treceți și pe la mine de va fi să fie, domnule Tamba!
(Sergiu Cipariu)

(C.V.)
gigibecalul

Mesajde nelutzu-api-cool » 26 Mar 2014, 17:34

FLORINELU scrie:ai grija ,nu zi de doua ori :lol:

Nu zic de doua ori, dl Florinelu,
zic o data si bine, si ramane valabil!! :D
Chiar m-as bucura sa ne vedem si fata in fata, si sa stam la un gratarel la povesti apicole..
Altfel e, decat la telefon..dar, cine stie, tara asta e mica.. :)
Această diferenţă mare:

nelutzu-api-cool

Mesajde nelutzu-api-cool » 26 Mar 2014, 17:36

gigibecalul scrie:Bine ai revenit, Neluțu!

Puteam sa te las "Singur pe aici?".. ;)
Această diferenţă mare:

nelutzu-api-cool

Mesajde gigibecalul » 26 Mar 2014, 22:10

Ia ghici cu cine trec mâine dimineață pe la tine pe la serviciu?
(Sergiu Cipariu)

(C.V.)
gigibecalul

Mesajde nelutzu-api-cool » 26 Mar 2014, 22:17

gigibecalul scrie:Ia ghici cu cine trec mâine dimineață pe la tine pe la serviciu?

Seriooooos?????
Mi-o zis ca ti-a lasat numarul de telefon si a incercat sa te sune, sa mergeti impreuna.. BEE HAPPY!!!!
Vaaaaayyy, ce ciuda imi e!!! :oops:
Am incercat sa fac schimb de tura, dar nu am reusit, decat poimaine..si atunci nu am cu cine sa merg, asa ca am renuntat la idee.. :(
Dar, va astept, iar cu ocazia asta ii las lui Adi niste bani sa imi ia si mie ceva..si va astept la intoarcere cu impresii de la targ..;)
Ce faaaain... :D sa nu faceti cumva sa treceti pe acolo si sa nu va opriti!!!!
Această diferenţă mare:

nelutzu-api-cool

Mesajde gigibecalul » 26 Mar 2014, 22:50

nelutzu-api-cool scrie:sa nu faceti cumva sa treceti pe acolo si sa nu va opriti!!!!

...păi io cam de acolo alimentez...
(Sergiu Cipariu)

(C.V.)
gigibecalul

Mesajde gigibecalul » 26 Mar 2014, 22:50

...și aveți și cafea bună...
(Sergiu Cipariu)

(C.V.)
gigibecalul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?