Eu va astept cu drag daca veniti in pastoral
irina scrie:
Poate ajunge soarele si pe la Falticeni.......anunta-ne!
Florin Dobre scrie:Sanchi...
Irina, lui Paul ii e frica sa nu ne ducem cu stupii peste el. Pun pariu ca are spor la cantar.
On topic...si ploaia se opri. Deci...sa trecem la treaba.
Pentru Irina...sa se oftice Falticeniul.
Totusi , rama cu mancare dupa diafragma , e ok si miere capacita ? si bagat rama la ouat ? si unde anume ?sorry off topic,dar vreau sa stiu chestia astase nimeri sa deschid pagina cu numarul asta.."Dumnezeu sa te ierte OMULE si SFANT al apicultulturii" ce ai deschis ochii si mintile multora ..sa te odihneasca in pace si inconjurat de zumzetul albinelor ce le-ai iubit atat de mult..
-pentru Paul..: la -1grad cesius..albinele tinute ghiftuite ,cu miere si pastura dupa diafragma SPARTA si acoperite bine cu folie ,o duc mai bine decat pruncul in pantecele mamei..
stii ca nu vorbesc din carti si nu-mi place sa latru pentru a ma afla in treaba ..Doamne ajuta tuturor..
BotaPaul scrie:Vreme ok pe la noi , si pe maine se anunta , ma duc sa fac o verifica la stupina .Totusi ,se nimeri sa deschid pagina cu numarul asta.."Dumnezeu sa te ierte OMULE si SFANT al apicultulturii" ce ai deschis ochii si mintile multora ..sa te odihneasca in pace si inconjurat de zumzetul albinelor ce le-ai iubit atat de mult..
-pentru Paul..: la -1grad cesius..albinele tinute ghiftuite ,cu miere si pastura dupa diafragma SPARTA si acoperite bine cu folie ,o duc mai bine decat pruncul in pantecele mamei..
stii ca nu vorbesc din carti si nu-mi place sa latru pentru a ma afla in treaba ..Doamne ajuta tuturor..
rama cu mancare dupa diafragma , e ok si miere capacita ? si bagat rama la ouat ? si unde anume ?sorry off topic,dar vreau sa stiu chestia asta
GARFIELD scrie:La noi a fost soare....da un vant ....turbat.Din pacate nu am putut umbla ...la fetite
.Au trecut 10 zile...poate le-o fi dor ...de mine
.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori