Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stupul lui Antonescu - MEA

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 03:22

Albinel scrie:-imi vorbesti la persoana a doua acum..??? iar atunci imi spuneai ca nu am avut si nu am de spus nimic pe forumul asta ?? ca mai bine m-as juca in tarana ..??
.

Dovediți vă rog aceste acuze ... şi nu vă victimizați ... că vă înjosiți prea tare.

Şi ca un contra argument la acuzele făcute de dumneavoastră ... întreb şi eu retoric : de ce numai Albinel şi Peterneamț au primit banări şi Activ, ... nu?
Vă răspund eu în locul moderatorilor, ... ei putând să confirme sau să infirme ulterior : - fiindcă Activ nu a jignit pe nimeni în acea dispută, nu a recurs la atac la persoană.

Faptul că m-am băgat şi eu, un "ciuri-burii" al apiculturii, vă irită, ... însa problema este că în acea dispută nu mai erau în joc probleme apicole ... ci omenia.
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 03:47

Albinel scrie:
activ scrie:
Albinel scrie: dragule ...

Aici mă alintați din dragoste ? ... sau tot ironic ca mai devreme ? ... nu dealta dar duceți lumea în eroare ... nu mai ştie ce să creadă.
Sau asta e şi ideea ... ?
NIMENI nu le ştie pe TOATE ! ... Ascultă-i pe TOŢI şi fă cum e mai bine pentru TINE !
activ

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 10:01

[quote="activ"[/quote]

Dacă despre asta este vorba ... îmi cer scuze că nu v-am citit postările ... dar promit că o s-o fac dacă nu mai sunteți aşa răutăcios ... şi în loc să vânați idei, acum cu mine dar şi cu colegu Peterneamț, vânați persoane ... lucru cu care n-o să fiu niciodată de acord, oricare ar fi autorul.

Cu acuzațiile de jignire ... iar sunteți într-o mare eroare ... şi v-aş ruga să le probați. Faptul că nu am tolerat o vânătoare împotriva colegului Peterneamț ... şi nu cum era corect, împotriva ideilor lui, ... asta nu înseamnă că v-am jignit şi nici nu mă obligă la nu ştiu ce ierarhie sau titluri apicole pentru a-mi putea spune punctul de vedere.

PS.Înainte de a fi apicultori sau colegi de forum ... consider că trebuie să fim "oameni" şi să dăm dovadă, mai ales cu înaintarea în vârstă, de înțelepciune.[/quote]

-nu trebuie sa-mi citesti postarile si nici sa-ti ceri scuze ca nu le-ai citit ..ci pentru faptul ca pur si simplu ai spus ce ai spus despre mine ,fara sa ma cunosti deloc sau sa le fi citit macar la acea vreme..oricum e grele pentru tine..
-nu am vanat pe nimeni pe forumul asta ,nici chiar pe peterneamt ale carui postari si opinii le vad la locul lor,desigur ca acolo unde nu are dreptate el sau altii combat ..iar tie nu-ti da nimeni dreptul sa "tolerez" sau nu asta ..cine esti tu sa faci asta ??
-apicultura si ceea postam aici ,nu inseamna idei..ci lucruri probate..daca cineva are vreo ideie cum ii zici tu ..trebuie doar sa spuna asta si nu sa spuna ca asa e bine fara a fi demonstrata inainte ,fie chiar si de acea persoana ..pe propriul risc..
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 10:14

activ scrie:
Albinel scrie:
activ scrie:
Albinel scrie:
interesant..!!! ce sa-ti dovedesc activule..si cum ?? cand stii bine ca postarile respective au fost sterse de moderator..si eu am fost banat doua saptamani...???
-ptiiiu drace ..ma faci si mincinos acum...??? :lol:

Păi da nu datorită mie au fost şterse şi nici de bune ce erau şi relevante pentru apicultură şi/sau apicultori.
Mi-aş dori să se poată reda toate postările şterse inclusiv postarea mea ... pentru a vă demonstra că nu v-am jignit dar şi pentru a vedea din nou toți colegii cum dumneavoastră vânați asidu persoana/colegul Peterneamț ... de ce nu ştiu ... şi nu ideile lui.

Din nou sunteți în eroare în ce priveşte banare ... a doua zi vi sa ridicat banarea ... şi dumneavoastră şi lui Peterneamț, pentru aportul adus până atunci forumului .

-a ta a fost stearsa pentru ca era relevanta pentru apicultura ..???
corect ..a doua zi a fost ridicata banarea noastra ...atunci ai intervenit si din rautate ca vezi doamne avusesem acea "disputa" cu peternemt ti-ai permis sa-mi zici ca in anii astia ce i-am petrecut pe forum n-am avut nimic de spus..ba din contra "m-am jucat cu...prin tarana.."
ce ai vorbit in postarea ta despre apicultura ?? nimic...postarea ti-a fost stearsa dupa cum recunosti..tu nu ai fost banat (lucru care nu-l doresc nimanui) am combatut practica banarilor dupa cum colegii nostri stiu dar adevarul vad ca-l tii ascuns dupa deget..
-ulterior postarii tale ,ti-am raspuns..si am continuat sa vorbesc la subiect ..se pare ca ai citit doar ce ai vrut..atunci am fost banat si si sterse postarile atat a ta cat si ale mele..
mint eu sau altcineva..?????
Albinel

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 10:17

activ scrie:
Albinel scrie:
activ scrie:
Albinel scrie: -ptiiiu drace ..ma faci si mincinos acum...??? :lol:

Când ? ... şi ... Unde ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Când îi spui cuiva că e în eroare nu e sinonom cu a fi mincinos.

am demonstrat si cand si unde "pe iernarea albinelor"..si cine minte..
Albinel

Mesajde ignatov andrei » 31 Mar 2014, 10:22

"Albinele", pai ce... nu esti mincinos?!? Pai las' ca te "vanez", de nu te vezi!!!! :lol:
Salutari... tataie!
ignatov andrei

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 10:27

activ scrie:
Albinel scrie:-imi vorbesti la persoana a doua acum..??? iar atunci imi spuneai ca nu am avut si nu am de spus nimic pe forumul asta ?? ca mai bine m-as juca in tarana ..??
.

Dovediți vă rog aceste acuze ... şi nu vă victimizați ... că vă înjosiți prea tare.

Şi ca un contra argument la acuzele făcute de dumneavoastră ... întreb şi eu retoric : de ce numai Albinel şi Peterneamț au primit banări şi Activ, ... nu?
Vă răspund eu în locul moderatorilor, ... ei putând să confirme sau să infirme ulterior : - fiindcă Activ nu a jignit pe nimeni în acea dispută, nu a recurs la atac la persoană.

Faptul că m-am băgat şi eu, un "ciuri-burii" al apiculturii, vă irită, ... însa problema este că în acea dispută nu mai erau în joc probleme apicole ... ci omenia.

chiar erau in joc probleme ale apiculturii..ca erau greu de inteles pentru un "un "ciuri-burii" al apiculturii" cum te autointitulezi..e problema ta ..
-interesant ..raspunzi tu in locul moderatorilor..imi place ca esti "activ"..pe forum ..apropos ..stii cuti ochi are albina si cum se poate obtine 100 de kg media per famile..daca da spune-ne si noua sa-ti vedem priceperea si calitatile..
Albinel

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 10:33

ignatov andrei scrie:"Albinele", pai ce... nu esti mincinos?!? Pai las' ca te "vanez", de nu te vezi!!!! :lol:
Salutari... tataie!

salut Andrei..!!
-ma deranjaza enorm cand toti 'pisoii de lapte" imi place tare mult sa folosesc expresia ..cu 7 stupi cumparati in 2011 ..isi permit sa dea sfaturi si vin cu idei..auzi expresie..!!! sa vina frate cu ce au facut ce fac si cu ce au reusit ..nu cu baliverne..si vise ..sa discutam pe forum despre lucruri concrete ,experimentate pe pielea lor ..
putem veni si cu idei ..dar sa spunem asta ..am o idee..voi ce credeti..???
Albinel

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 10:45

activ scrie:Am scris în acelaşi timp ... !
Tocmai începusem să răspund punctual ... !

astept ...si esti invitatul meu permanent la dezbateri constructive..!! am sa-mi rezerv timpul alocat forumului pentru discutii pe tematica "albina"..si doar atat ..
n-am sa mai raspund provocarilor de prost gust..asta desigur dupa ce-mi voi primi banarea ce va urma ..datorita faptului ca ti-am stricat buna dispozitie si topicul..
toate bune tuturor !! ma asteapta viata reala ,munca ..etc..
ps..performanta in apicultutra am obtinut-o atunci cand am concurat cu albina cu harnicia ei si nu m-am lasat invins..
-terminat cu rautatie..??
Albinel

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 10:56

Albinel scrie:-terminat cu rautatie..??

...aşa ... Vă IUBESC !!! ... vă stă mult mai bine.
Doamne ajută !
activ

Mesajde activ » 31 Mar 2014, 18:57

Albinel scrie:v-as ruga sa ne spuneti daca poza fagurelui capacit din cele doua imagini ..este fata -verso..si cati din astia aveti pe familie..??

Nu ştiu nu le-am numărat, ... dar sunt !
Fişiere ataşate
13962791524530.jpg
Puiet căpăcit - ramă MEA .
activ

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 20:07

ti-a raspuns 7rame cu vreo doaua pagini in urma ...seara faina sa ai !!
Albinel

Mesajde Florin Dobre » 31 Mar 2014, 20:16

activ scrie:Nu ştiu nu le-am numărat, ... dar sunt !

Alin, astfel de rame cu puiet se regasesc si in Dadant in aceasta perioada...la un cuib care a fost tinut strans si cu o matca bunicica.
Pana si in stupii mei e ceva obisnuit sa vad asa ceva acum. :D
Sa nu ma intelegi gresit, sunt extrem de interesat de sistem/cutie ca si de alte sisteme/cutii. Doar timpul si rezultatele vor da nota reala.
Spor!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 20:44

Florin Dobre scrie:
activ scrie:Nu ştiu nu le-am numărat, ... dar sunt !

Alin, astfel de rame cu puiet se regasesc si in Dadant in aceasta perioada...la un cuib care a fost tinut strans si cu o matca bunicica.
Pana si in stupii mei e ceva obisnuit sa vad asa ceva acum. :D
Sa nu ma intelegi gresit, sunt extrem de interesat de sistem/cutie ca si de alte sisteme/cutii. Doar timpul si rezultatele vor da nota reala.
Spor!

multumesc tare mult Florin !! ma INCANTA postarile tale.
- completez doar cu atatat ..ca se regasesc chiar si in "familii" pe o singura rama ..nu este cazul meu ..si daca ar fi ..nu m-as rusina ,chiar as incuraja .. ;) :D
Albinel

Mesajde nae » 31 Mar 2014, 22:07

Albinel scrie:..apropos ..stii cuti ochi are albina si cum se poate obtine 100 de kg media per famile..daca da spune-ne si noua sa-ti vedem priceperea si calitatile..

Eu nu stiu cati ochi are si ma doare-n BASCHETI de ochii ei .
Nici media de 100 Kg n-am atins-o .
Poate l-am citit pe Antonescu , poate nu ; SIGUR n-am retinut discutia despre stupul Antonescu .
De stupul Antonescu am aflat citindu-l /vazandu-l la ACTIV = pt mine MEA este MultiEtajatActiv ; ACTIV-ul m-a convins si am 3 MEA pt '14 .
Cand m-am contrat cu D Popovici/Valter , indreptatit sau nu , cine m-a sunat sa ma urecheze ?, ACTIV = un copil si-un novice pt tine (Albinel) , pt mine = un barbat care merita RESPECT .
SARUT-MANA parintilor tai , Activ .
:oops: =Albinel
nae

Mesajde Albinel » 31 Mar 2014, 23:04

de multe ori mi-am intors respectul catre tine ,desi nu-l meritai ..nae..!! cred ca unul dintre noi doi , ori e beat ..,ori bate campii la ora asta ..ramane ca utilizatorii sa decida ..
-respect ?? am pentru initiativele lui Alin ..nu pentru modul lui de a-si ascunde greselile..(fapt consumat si clarificat deja intre mine si el)iar ce spui tu ..in cazul asta ..stii ca pentru mine nu valoreaza nimic..
- Alin ..!! apreciez ceea ce incerci sa faci si noul tau mod de comunicare ..!!te rog sa-i comunici si lui Mirel acelasi lucru..desi nu am vorbit niciodata cu el..
Doamne ajuta !!
Albinel

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR