Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Vremea - sau ''nu faceti pariu cu Dumnezeu ca pierdeti"

Mesajde irina » 31 Mar 2014, 14:39

Florin Dobre scrie:Pentru Irina...sa se oftice Falticeniul. :lol:

....si ploaia chiar s-a oprit.Multumesc Florin.Pentru melodie si pentru……zilele senine care i-au urmat!
Eu cred ca de altceva ii e frica lui Paul :P .Pai daca s-a dus vestea pan' la Falticeni despre….. « ce baiat sensibilut » esti tu….
irina

Mesajde Florin Dobre » 31 Mar 2014, 20:41

Cu placere Irina. Nu stiu cat de sensibilos sunt...las femeile sa aprecieze. :D
Dar daca Paul a apreciat asa, un asemenea compliment venit din partea unui barbat...m-a coplesit. :lol:
Zile frumoase, da...sper s-o tina asa.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde cristi82 » 01 Apr 2014, 14:12

La noi azi a aratat la meteo vreme ploioasa, dar pana in prezent vreme super frumoasa!
cristi82

Mesajde GARFIELD » 05 Apr 2014, 17:40

La noi ploua ...mocaneste...de dimineata :cry: .Noroc ca le-am servit pe ,,fetite '' cu ceva miere ieri :D .Mai mesterim prin atelier...cate ceva....un cantar...o lisa de carat stupi....diverse chestii ;)
GARFIELD

Mesajde dorindafi » 05 Apr 2014, 18:42

la mine timp noros , vint shi a mai dat o stropeala de ploaie in urma careia pe capacele stupilor a ramas pete de praf s-au o fi altceva
in alte partzi e tot asha ?
Fişiere ataşate
100_3962 (855 x 642).jpg
dorindafi

Mesajde mihaistupar » 05 Apr 2014, 20:17

este praf din Sahara. e un fenomen ce apare de cateva ori pe an in urma unei anumite miscari ale curentilor
mihaistupar

Mesajde trumpi » 05 Apr 2014, 20:26

Da ma scuzati ca intyervin sa constatat si la Focsanbi probleme cu praful din Sahara. Sant problemne si la roit si la toate cele. Azi au iesit albine la cules si nu sa putut din cauza la vant. A fost vant puternic peaici. Nu stui ce ne facem cu cules on perioada urmatoiare., Ca eu nu fac pastoral l3 am pe albiune la o curte de da linga vile si livbezile comuniste
trumpi

Mesajde trumpi » 05 Apr 2014, 20:27

pomi fructiferi e in floare si albinele se chinuesc sa culeaga. MA uitam azi la ele le era greu si saq cobaoare la urdinis. Din cauza la vint.
trumpi

Mesajde vslsilviu » 05 Apr 2014, 22:30

mihaistupar scrie:este praf din Sahara. e un fenomen ce apare de cateva ori pe an in urma unei anumite miscari ale curentilor

confirmarea: http://www.meteoromania.ro/anm/wp-conte ... harian.pdf
vslsilviu

Mesajde paul » 06 Apr 2014, 09:28

Voi va plangeti de ... praf saharian ??? :lol:
Ce sa mai zicem noi cand ieri a nins ca-n decembrie ??? :o
LE ... a nins de la Suceava (municipiu) si pana in Obcinile Bucovinei ! :o La mine (doar 25 km sud de Suceava) a fost o ploaie rece ... de sfarsit de noiembrie ! :(
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde dorindafi » 06 Apr 2014, 09:50

sa recalculat dobinda shi va dat diferentza din februarie :lol:
dorindafi

Mesajde joohny » 06 Apr 2014, 10:51

Va salut.Pe Lunca Prutului ,caisii sint cam terminati din cauza brumei de saptamina trecuta ,corcodusii si ciresii sint infloriti acum insa vremea este rece si albinele nu ies afara,mai sint de inflorit prunii ,merii si perii insa daca o tine tot asa cu temp. scazute probabil albinele se pregatesc de roire. :D .Rapita nu stiu in ce stadiu este.Sanatate.
joohny

Mesajde jenica67 » 06 Apr 2014, 20:48

La mine azi desi prognoza vremi a fost de inorat, a fost o zi foarte frumoasa. Chiar cu suficiente ore insorite. Am completat si la ultimii stupi, cuiburile cu rame. La ora 19, inca mai veneau fetitele incarcate cu polen. Precis aveau si nectar, ca erau incarcate, de abia aterizau. In cuiburi se vede deja miere proaspat capacita, in coronite. Pruni sunt infloriti, au inflorit si visinii, iar gutuii o sa infloreasca saptamana viitoare, deoarece bobocii sunt mari. Azi in satul vecin, am vazut niste lalele galbene inflorite splendid.
jenica67

Mesajde gica.mosu » 06 Apr 2014, 21:18

gica.mosu scrie:JANEEE.sa nu zici gata pan'nu sai "SANTUL"....anul trecut am avut si caisi si meri(taiat de mini cum m-am priceut ;) ....si dupa o ploaie cu gheata cat oul de vrabie=pa fructe asa ca.....atunci can vezi....an camara,poti sa fii sigur pt ce ai muncit=suntem la mana...naturii,iata dovada 8-) si noi suntem o an fata celui puternic.... :mrgreen:

Da suntem la mana naturii(aveti poza)....unde mai pui ca azi an zone mai analti din anprejurimi a nins.....posibil unii pomi sa sufere inclusive noi cei cu "GAGICI"....dar speram sa vina si ceva timp mai frumos ca altfel....mergem pi la"market"...Si amu di sarbatori o crescut si astia preturili.....!?! P.S -La Onesti azi 2-3*....am dat drumul la ancalzire an ap....si dupa cum zic astia cu vremea =toata luna asa va fii!!!!!
Fişiere ataşate
P1080353.JPG
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde proapis13 » 06 Apr 2014, 22:15

Azi noapte cind ma intorceam din locatia unde am dus stupii la intrarea in Severin se vedea lapovita in lumina farurilor :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Florin Dobre » 07 Apr 2014, 09:26

Au fost doua zile umede si reci in care fetele au stat la cutie...le-am cinstit cu un siropel caldut.
Azi timp frumos...asa zice site-ul. :?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE