paul scrie:Adi ,imi permit sa te tutui ... Popik 50 nu a afirmat ABSOLUT NICAIERI ca nu invata sau ca ...nu vrea sa invete !!!
...
Paul
Eu nu m-am referit la ce a intrebat Popik ci strict la afirmatia ... text rosu unde, era deja o referire la alte persoane.
paul scrie:Mai ...dar ce mai sariti pe om ! Popik a pus o intrebare pe care ...fiecare ne-am pus-o la un moment dat .Chiar si cei care astazi jucati in liga campionilor ...apiculturii. Fiecare om are dreptul sa viseze ...frumos ! Si eu fac acest lucru ,si voi l-ati facut...la vremea voastra (inceputuri ).In ranita fiecarui soldat sta ...bastonul de maresal !!! Si o ultima observatie de bun simt ,multi se plang ca nu este rentabila apicultura ,si aici ma refer la cei care din asta traiesc ,dar ...nu renunta ! Concluzie ,ori mint ori ...nu este adevarat !!!
In alta ordine de idei ...
popik50 scrie:Este domnilor cineva de aici care se ocupa ca si afacere doar de albine fara alte venituri din alta parte? Si daca da, as vrea cateva detalii despre :numar de familii .transport pastoral in regie proprie, face stationar , ce produse vinde , are sau nu si angajati , ce experienta in domeniu are si altele ...Sau aici majoritatea sunt numai ''stupari de ocazie'
Vreau informatii ca doar pentru asta e acest forum'
eu traiesc din apicultura ... si daca asa te exprimi ( text color ) ... de ce sa dau raportul ?
S-au spus destule deja pe topicul acesta ... mai este si forumul vechi ... spor la lecturat.
Auzi do´mle ... vreau ...
Si daca noi nu vrem ... ne pedepsesti ?.