Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cretan Catalin Marian

Mesajde ves.lucian.zabrani » 07 Apr 2014, 13:34

vin si eu din urma cu MIX 3-ul !!!
si eu sunt tare curios !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde CATALIN » 09 Apr 2014, 16:28

ves.lucian.zabrani scrie:vin si eu din urma cu MIX 3-ul !!!
si eu sunt tare curios !!!
:P :P :P

Te-ai gandit Luciane ce ne facem daca ne indragostim de modelul asta :D
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde ves.lucian.zabrani » 09 Apr 2014, 18:13

sa stii ca m-am gandit foarte serios !!!
vreau sa-l pipai vreo 2 , 3 ani si ma hotarasc !!!
acuma pe astia din lemn n-o sa-i bag pe foc !!!
poate mergem in paralel cu ei !!!
oricum , tinem legatura !!!
PERMANENT !!!
:lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde nae » 09 Apr 2014, 19:41

CATALIN,n-am scuze pt postarea de ieri , iar rautatea din spatele cuvintelor e.. grava . Nu incerca sa ma intelegi , asa sunt plamadit .
Macar 2-3 saptamani banare mai indulcea situatia ; sau un MP = sa ma injure,meritat, cineva .
RUSINE , nae ( imi voi cere scuze pe 9 iulie , pana atunci putina ''pauza ''.)
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nae

Mesajde CATALIN » 09 Apr 2014, 19:49

NAE nu vreau sa fie un secret..noi am vb. si eu am inteles...suparat nus deloc...vreau sa sti ca si pana acum ai parte de respectul si consideratia mea.....a fost greseala mea ca am pozat intr-un alt mod pe acest forum...eu nu sunt asa
teorie am luat toata dimineata si rusine ...nu mai zic
am schimbat avatar,,am schimbat semnatura....de azi o sa fie alt Catalin
sa mergem inainte....
CATALIN

Mesajde trumpi » 09 Apr 2014, 19:53

CATALIN scrie:suparat nus deloc

CATALIN scrie:de azi o sa fie alt Catalin

Nicio sansa. Fiecare este maxim din cat poate sa fie. Sunt limite reduse, sunt limite incomensurabile. Si fiecaruia ii este dat sa se pozitioneze exact in locul in care ii este destinat sa-si petreaca viata.
Am citit mult pe-aici. Alocuri m-am distrat, alocuri m-am enervat. Sa se inteleaga ce se poate din asta.
Cu respect!
trumpi

Mesajde CATALIN » 09 Apr 2014, 20:00

probabil ai dreptate.....insa am vrut sa spun prin afirmatia mea ca o sa fiu cat mai original
intotdeauna am gandit ca nimeni nu trebuie sa stie cat de suparat sunt cat de mare sau mic sunt...si lista e lunga
recunosc ca,prin prostie am incercat sa acopar alte defecte ;)
toata stima
CATALIN

Mesajde trumpi » 09 Apr 2014, 20:04

CATALIN scrie:probabil ai dreptate.....insa am vrut sa spun prin afirmatia mea ca o sa fiu cat mai original

Stimate domn, sunteti mai mult decat original! As indrazni sa spun ca sunteti de-a dreptul unicat!

Si inca ceva. Sper ca remarcati faptul ca va vorbesc la persoana a treia, pura dovada de respect in cercuri sociale.
trumpi

Mesajde CATALIN » 09 Apr 2014, 20:08

Stimate domn, sunteti mai mult decat original! As indrazni sa spun ca sunteti de-a dreptul unicat!

se pare ca,ma cunoasteti mai mult decat imi inchipui eu.....sper sa va dovedesc cu timpul ca in mare parte va inselati

cat despre respec..e reciproc.. ;)
CATALIN

Mesajde trumpi » 09 Apr 2014, 20:12

D-le Catalin, va sfatuiesc prieteneste in a va abtine sa mai postati ceva pe forum. Va faceti singur rau.
Nu va cunosc decat din ce-am vazut pe aici. dar va asigur ca imi este mai mult decat suficient sa imi fac o parere.
Inca odata va asigur de respectul meu.
trumpi

Mesajde Florin Dobre » 09 Apr 2014, 20:17

CATALIN scrie:probabil ai dreptate.....insa am vrut sa spun prin afirmatia mea ca o sa fiu cat mai original
intotdeauna am gandit ca nimeni nu trebuie sa stie cat de suparat sunt cat de mare sau mic sunt...si lista e lunga
toata stima

Cataline, daca-mi permiti un sfat... :?
Nu incerca sa pari a fi ceea ce nu esti. Fii sincer cu tine si vei evolua. Fii tu insuti si te va scuti de o gramada de dificultati.
Sper sa nu interpretezi iar deplasat ce ti-am scris acum. Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor.
In toamna ne vom povesti probabil pataniile de sezon. ;)
Sa ai un an apicol imbelsugat!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde CATALIN » 09 Apr 2014, 20:19

Stii ce m-a sfatuit un coleg de pe forum pe care il credeam mai mult decat un dusman....sa nu mai iau asa in serios tot ce se spune sau se scrie la adresa mea pana la urma e doar un spatiu virtual-un forum

daca pe dumneavoastra v-au saturat postarile mele...e simplu,nu trebuie decat sa ma ocoliti....asta sunt altul mama nu mai face...
CATALIN

Mesajde CATALIN » 09 Apr 2014, 20:22

Florin Dobre scrie:
toata stima

Cataline, daca-mi permiti un sfat... :?
Nu incerca sa pari a fi ceea ce nu esti. Fii sincer cu tine si vei evolua. Fii tu insuti si te va scuti de o gramada de dificultati.
Sper sa nu interpretezi iar deplasat ce ti-am scris acum. Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor.
In toamna ne vom povesti probabil pataniile de sezon. ;)
Sa ai un an apicol imbelsugat!

Florine n-am de ce sa ma supar...ai dreptate cuvant cu, cuvant de mult trebuia sa fiu cine sunt
La toamna.....da o sa fie multe de spus ;)
CATALIN

Mesajde joohny » 09 Apr 2014, 20:26

CATALIN scrie:....asta sunt altul mama nu mai face...

Va salut.Si chiar daca ar mai face oricum nu mai face unul ca tine :D .Sanatate.
joohny

Mesajde perma » 09 Apr 2014, 20:28

Domnilor, sper ca nu mutam topicul cu clarificari sima marian aici la clarificari catalin. Nu stiu cum dracu' am eu magnet spre topicurile in care-i cu scandal :). Catalin s-a descarcat pe topicul respectiv, sunt convins ca regreta, de asemenea sunt convins ca multi apropiati i-au tinut morala, cred ca ajunge o bata la un car cu oale. Cataline, pune poze cu stupina, sa ne mai clatim si noi ochii! Bafta tuturor!
P.S.: sunt convins ca la un timp dupa, majoritatea regreta ca s-au lasat condusi de orgoliu si si-au dat frau liber limbajului.
Azi esti bine-sanatos si maine te lauda popa'n curte!
Omu' ie inainte de toate!
perma

Mesajde trumpi » 09 Apr 2014, 20:29

CATALIN scrie:....asta sunt altul mama nu mai face...

Mda. Mai mult decat edificator, D-le Catalin, nu faceti decat sa-mi intariti convingerea asupra a ceea ce va priveste.
Ca de obicei, balcanicul se ascunde in spatele unor cuvinte sau zicale ce-i confera acestuia un oarecare confort psihic, o fuga mojica de catre sine. Mamele noastre, ale tuturor, nu au facut nimic mai mult decat a ne aduce [pe lume, a ne educa cativa ani, a ne insoti catre pubertate si adolescenta. De la acest nivel incolo resposabilitatea evolutiei noastre ne apartine. Sa nu considerati ca ceea ce-am citat va absolva de multyele lacune pe care le afisati in mod constant. Este adevarat ca v-ar fi convenabil ca asta sa fie posibil, dar nu este.
Sunteti, banuiesc, un om matur. Sau cel putin la peste 25 de ani. Nu va mai amagiti absurd ca sunteti facut intr-un fel anume si nimic nu mai poate fi schimbat la d-vs. Chiar si aici pe forum gasiti si intalniti oameni de un alt nivel, de un alt calibru, de o alta clasa. Nu-i nicio rusine in a va mobiliza sa-i copiati. Va veti face un bine.
Eu acum ies din aceasta discutie. Consider ca am scris si am spus mai mult decat eram initial dispus sa fac. De altyfel s-a spus mai tot ce presupunea contextul desfasurat.
trumpi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?