ioanpuiu scrie:Ai mai întîlnit pe undeva, aici în VRS, Motherless Child ?
Vreau să spun ... piesă, nu ştift.
Ioane, recunosc, nu am mai gasit-o pana azi.
Dar nici nu am reusit sa parcurg toate postarile, asta-i drept.
Mea culpa ?
petru71 scrie:Consider cinstit fata de voi toti sa fac o precizare.
Eu nu am cunostinte muzicale dobandite intr-o scoala. La mine e mult mai simplu.
Astazi, ascult o piesa si deliberez: suna bine sau e de rahat...
Acum mai bine de 20 de ani, ascultam ca disperatu' Modern Talking, CC Catch si Bad Boys Blue, in timp ce un prieten bun se lupta cu mine...Don Quijote de la Mancha era biet copil pe langa asta...
El:
- Ba idiotule, asculta si tu Queen, Dire Straits, Pink Floyd, Deep Purple, ca esti varza...
O sa ramai un *****, numai rahaturi asculti...(slava Domnului ca inca nu existau manele...)
Eu:
- Ce dracu' e cu muzica asta a ta, tu nu auzi ca parca plange chitara aia ? Unde-i ritmul disco, prostule ?
Zici ca-i un caine care trage sa moara...Toate astea se intamplau cu un magnetofon adevarat alaturi de noi...
Omul ducea munca de convingere, sperand ca ma va convinge cu "Wish you where here"...
Si anii au trecut...incet, incet, am inteles de ce trebuie sa planga o chitara, de ce trebuie sa-si puna omul de pe scena sufletul pe tava ca sa fie credibil, de ce trebuie sa...
Mergem inainte si invatam ce-i aia muzica...
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori