thomas scrie:da, am vazut ca-i secretomanie mare. n-am decat sa incerc si sa vad cum e mai bine.
jenica67 scrie:Cresc, dar nu iti spun.
ghitacusman scrie:(si-mi cer iertare dac-am suparat ceva crescatori ...).
ignatov andrei scrie:thomas scrie:da, am vazut ca-i secretomanie mare. n-am decat sa incerc si sa vad cum e mai bine.
Unde dracu' ai vazut ca e "secretomanie'?!?
Tu ce vrei - in afara de ceea ce scrie Ruttner - sa venim si sa-ti crestem matcile, sau SUNTEM DATORI sa te facem crescator de matci... asa, din prima?!?
thomas scrie:da, am vazut ca-i secretomanie mare. n-am decat sa incerc si sa vad cum e mai bine.
dar mai tarziu, dupa salcam.. acum e cam rece, si trantorii putini.
jenica67 scrie:Andrei : chiar daca nu este folosita intocmai, de crescatori, ea a fost dezbatuta mai demult pe forum. Oricum parerea mea, metoda Piana este pentru o stupina mica pana la medie.
thomas : daca nu intelegi metoda, din descrierea din carte, poti gasi si filmulete pe youtoube. Eu am vazut-o folosita in niste filmulete rusesti, unde este mai greu cu limba, dar poti avea noroc de o traducere automata. Dar aici pe forum, ideia este da pui intrebari punctuale, cu ce nu ai inteles, ca altfel nu merge. Se inscrie din doua in doua saptamani un nou incepator, care nu are timp sa caute pe forum si vrea ca cineva, sa ii descrie detaliat, metoda dorita de el. O sa vezi si tu cum o sa ti se para intrebarile incepatorilor, cand o sa ai vre-o 3-4 ani de forum. In plus, nu descrie, ca si tine, cati stupi ai, ce fel de stupi, cate matci vrei sa cresti si alte amanunte importante. Nu ne-ai spus nici macar, daca ai cartea lui Ruthner, ca daca nu o ai vorbim discutie.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori