Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Mihaita

Mesajde FLORINELU » 27 Feb 2014, 10:24

mihita, nu te supara dar vinovatul este proprietarul stupilor. vezi unde e greseala sau mai binezis greselile.
FLORINELU

Mesajde nicus » 24 Mar 2014, 01:21

Tinerete, mi a placut elanul tau. Timpul, iti va oferi medalia!
Bafta si minuni!
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Mihaita » 13 Apr 2014, 19:39

nicus scrie:Tinerete, mi a placut elanul tau. Timpul, iti va oferi medalia!
Bafta si minuni!

Multumesc foarte mult. La fel si dumneavoastra.
Mihaita

Mesajde Mihaita » 13 Apr 2014, 19:42

FLORINELU scrie:mihita, nu te supara dar vinovatul este proprietarul stupilor. vezi unde e greseala sau mai binezis greselile.

Am si gasit vinovatul....eu sunt ala pentru ca nu am avut timp sa ma duc la ei, 100 de km un drum e ceva mai ales cu autobuzul si au murit de foame. Le-am gasit cu capul in rame si restul cazute pe jos. Ce sa fac acum. Mai fac 1-2 roi din ce am si poate gasesc sa mai cumpar 2-3 roi prin mai.
Numai bine
Mihaita

Mesajde Mihaita » 13 Apr 2014, 19:51

Salut tuturor.
Revin si eu intarziat, dupa mai multe ezitari si suparari.
Fiind in vizita la stupi acum o luna, am vazut ca stupul cu numarul 5 pe el cu care ma mandream eu foarte mult, cel care avea matca cumparata de la Doamna Moraru nu mai avea matca aia marcata pe care o stiam eu. Era alta mica si pricajita, sigur nefecundata. Matca dintai, cumparata ouase aproape 2 rame de voie si pe urma a disparut. Ieri, cand a fost tata la ei, 2-3 rame erau pline de la cap la cap cu oua de trantori. A luat ramele cu mancare si le-a bagat in alti stupi care aveau nevoie de mancare in plus si pe cele cu oua in ele le-a lasat in stup. Deci, inca unul s-a dus. S-au tinut belelele de mine anul asta ca puricii de caine.
Acum, sa nu graiesc cu pacat, da ma gandesc ca matca sa nu fi fost furata de cineva, ca mai sunt stupari in zona, unul exact vecin cu mine. Sper sa ma fi inselat cu asta, dar in situatii dinastea te gandesti la orice. Voi ce credeti? S-ar fi putut sa o schimbe ele, dar eu cred ca era destul de tanara. Era cumparata in iulie 2012. Sau a fost luata de cineva. Nu ma condamnati ca zic asta cu luatul, e doar un gand de-al meu.
Mihaita

Mesajde Mihaita » 13 Apr 2014, 19:54

Care a fost la targ la Valcea si cum vi s-a parut? Eu am luat 2 cutii de ceara de la ETTA si o perie de scuturat albinele. Poate om fi trecut unul pe langa altul si nu ne-am cunoscut.
Mihaita

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?