Adi Hodis scrie:Acum mai regreti ca nu ai luat familia aia rea ? ... pentru nevasta-ta.
Spune drept ... transpiratiile te-au trecut ?. Daca nu, atunci nu se pune. Nu-i pe deplin "botezul focului". Inseamna ca va urma.
PAGANEL scrie: ...
Deci au patzit si altii?
...
Dupa ce ma antrenez, il conving eu pe amicu Radu, sa mi-o dea si pe aia.
...
Vreau sa aduc un stup pe balcon, sa ii pun geamuri si sa ma uit la ele ce, cum , ce fel. StudiuCrezi ca o sa isi dea seama ca e acea familie?
Ala nou scrie:Ia uite aici că nu ești singurul - http://stuparitul.com/forum/download/fi ... &mode=view. M-am dus la ele ca tata zmeilor, fără mască, și mi-a tras-o una mică de am stat într-un far două zile.
PAGANEL scrie:Ala nou scrie:Ia uite aici că nu ești singurul - download/file.php?id=22400&mode=view. M-am dus la ele ca tata zmeilor, fără mască, și mi-a tras-o una mică de am stat într-un far două zile.
In loc sa ma incurajati, voi mai tare ma speriati.Si nu esti chiar intr-un far. Sa ars faza mare si esti pe faza mica
Ala nou scrie:Hai să te încurajez! Așa te iau ele, mai tare la început să te pună la respect. După aia... te obișnuiești cu înțepăturile!Eu când mă duc la ele îmi dau cu puțin oțet pe mâini (nu îmi place să lucrez cu mănuși ). De când fac faza cu oțetul nu mai am mâinile ca ursuleții panda.
PAGANEL scrie:Sa spun ca ma sint bagat in seama, e urat? Dar vad ca oameni, pe care eu ii VANEZ pe forum, si astept ca puiu de randunica, cu gura cascata in cuib, sa mai primesc o informatzie, imi fac onaoarea de ami citi aberatiile mele:). Nici incepator nu pot sa ma numesc.Poate sunt pinguin, dar a fost prima oara cand am fost fatza in fatza cu stupu. Nu a mai contat cat am citit, studiat, invatzat....acolo a fost PRACTICA, iar eu am picat examenul. Deci, fiti indulgentzi cu pinguinii. Sper, ca a doua oara, sa ma descurc mai bine.Nu de alta, dar am inteles cu cine am de aface.O vizita la stupuletul ala, o sa devina, ca teza la mate. Pregatiri si recapitulari.Daca mai fac o greseala, imi schimb nicu.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori