csaa scrie:Anul asta pretul a "sarit". A sarit chiar si peste bunul simt.
csaa scrie:Opreste-te. Te-ai oprit bine.
Ai dreptate, prost nu-i ala care cere, prost e ala care da.
Dupa mintea ta, poti sa-mi explici de ce am patit-o doar la o familie cumparata in acel an de la un anumit......vanzator (nu e pe forum)? Sau de ce au mai patit si altii acelasi lucru?
Si nu te mai inflama atat ca nu m-am referit la tine. Poate (sper!) ca familiile pe care le vinzi au matci pe care le-ai selectionat sa aibe anumite calitati. Poate (sper!) iti respecti meseria si faima de apicultor. Nu stiu, nu te cunosc si e putin probabil sa cumpar vreodata albine de la tine.
Vad ca ai reactii violente la posturile mele si ar trebui sa avem o discutie mai in detaliu, dar pe alt topic si cu alta tema.
P.S. - nici acum nu mi-ai raspuns la PM, ca tot vorbeam de bun simt.
csaa scrie:Anul asta pretul a "sarit". A sarit chiar si peste bunul simt.
csaa scrie:Nu stiu daca e bine. Le cumperi in aprilie si la jumatatea lui mai (sau pe la jumatatea infloriri salcamului) iti roiesc, apoi se repeta si la florea soarelui
csaa scrie:In anul acela am aflat (de fapt a fost anul trecut): omul nu face stuparit, face roiuri si le vinde. Pentru el matcile roitoare sunt "aur". Toti cei care au luat de la el asa au patit.
Am spus mai sus, prost nu-i ala de cere, prost e ala care da! Asa am fost si eu, am luat o familie sa vad ce marfa are, dar la salcam omor matca si o inlocuiesc cu una "productie proprie"![]()
Înapoi la INMULTIREA FAMILIILOR DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori