mcbos scrie:Gata...am inteles ,cumpar de la tine 10 carpatine si o buckfast va fi bonus .Ca sa fie toata lumea multumita si la vara cald .
Cauta pe anunturi apicole si gasesti de toate
mcbos scrie:Gata...am inteles ,cumpar de la tine 10 carpatine si o buckfast va fi bonus .Ca sa fie toata lumea multumita si la vara cald .
mcbos scrie:Da Bunka ...vesnic in actiune .Te mobilizeaza topicul lui.Oricum pe forumul asta moldovenii sunt fruncea la ME din punct de vedere al informatiei transmise pentru incepatori si nu numai .Dupa salcam pot sa cumpar o buckfast de la tine pentru experiment propriu ?

jonny_it scrie:Cauta pe anunturi apicole si gasesti de toate

paul scrie:Cald la tine !
La mine nu au iesit din stupi de aproape o saptamana si atunci numai pentru cateva ore !
claudiu 75 scrie:Ramele alea au foita de ceara sau de plastic ?......., ca nu-mi dau seama vad ca sint ingropate in leaturile de sus si de jos, asa e ?
claudiu 75 scrie:le pui la crescut asa cum sint in foto?....sau le ceruiesti putin inainte,...... am luat si eu pentru magazie si vreau sa le pun la crescut , ai mai folosit in anii trecuti asa ceva , cum ai procedat cu ele ?
Multumesc !!!

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 12 vizitatori