csabio scrie:Asa aratau in 12 octombrie.
csabio scrie:ok, la anul maresc volumul sa vad ce se intampla.In premiera dupa trei ani am familii f. bune zic eu,intrate in iarna. Mi-am propus sa nu mai intru in iarna cu familii sub 6-7 rame. Cu mici exceptii cred ca am reusit. COLONIA PERFECTA? este una bine populata,care lupta bine cu bolile ,valorifica culesurile principale, toamna se apara de furtisag , ierneaza bine etc...... deci este PERFECT deja din toamna.
csabio scrie:Ne-a Gica scuze ca v-am luat la pertu,acum vad ca nu suntem din acelasi an.SCUZE.
ovidiu_78 scrie:drum mai mult denivelat...aproape zilnic parcurg cate 30-40km dinspre oradea spre deva...hotel mures??e ceva bilet cu reducere??hotelul e mare...si vechi...dar apa de la felix e super...mai e un loc foarte bun pt oase...la sarcau..inspre marghita...
multa sanatate
csabio scrie:Deci, domnilor exista sau nu familii de albine care nu intra in friguri dupa culesul de salcam(fara interventia stuparului).Sunt care stau blande tot anul fara botci de roire indiferent de cules sau lipsa de cules?
csabio scrie:Sfatul meu pentru incepatori (pe stationar) si nu numai...nu iertati matcile care epuizeza coronita de miere deasupra puietului fara sa simta schimbarile din natura in favoarea puietului
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori