Mai schimbati "stilul si Spray-ul"!
Anul trecut ati venit cu acelasi fel de film!
Bag sama ca nu va prea doresc albinele pe la rapita!
ignatov andrei scrie:Mai schimbati "stilul si Spray-ul"!
Anul trecut ati venit cu acelasi fel de film!
Bag sama ca nu va prea doresc albinele pe la rapita!
cristi_vidican scrie:Așa să tot ai în fiecare an again-uri![]()
Cred că albinele vor să spună: băiești, n-aveți ce veni p-aci până începe să curgă de la salcâm!
Atunci ne duceți, fain-frumos în pădure, ne răcorim și noi puțin cu ceva mai multă fructoză, că de glucoză am înnebunit.
Puneți pe noi 2-3 caturi și stați liniștiți pe forum.
Aveți grijă să nu fiți înțepați și acolo.
paul scrie:Puteam sa sun eu la Mircea 63 precum bate surdu-n toba ...El o face pe cosmonautul pe cararile patriei ...
Baieti ... SA NU VA AJUNGA BUTOAIELE !!!
LE ... Adi, azi intentionam sa te sun sa te intreb de sanatate si despre Mircea ! Am vazut ca sunteti bine merci si ... m-am linistit !
alt stupar scrie:... and again![]()
2014 edition:
Ioan Guist scrie:Contrar aparentelor, monsieur Blaguescu, nu are ca si problema in filmuletul prezentat , atacul albinelor.
Problema lui si a lui ...monsieur Mircea 63 impreuna cu Emi Crisan,nu este culoarea batistei sau damful parfumului ci ca ...nu mai au caturi sa puna pe stupi.Au umplut cam tot.
Ei sunt capul rautatilor in ceea ce priveste perioadele de ploaie din ultima vreme.Cam asta se roaga in fiecare zi : "da Doamne niste ploaie ca nu mai au unde sa bage!!"
Donbazil scrie:alt stupar scrie:... and again![]()
2014 edition:
Sal'tare!
Ha ha ha!.....Parca am mai vazut un film d'asta!......
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori