FLORINELU scrie:azi am facut 2 roi dupa metoda mea , pana in toamna daca nu imi da fiecare cate 10 kg. de miere o incurca cu mine.
10 nu da sigur domn florin dar 9,99 tot da
FLORINELU scrie:azi am facut 2 roi dupa metoda mea , pana in toamna daca nu imi da fiecare cate 10 kg. de miere o incurca cu mine.
FLORINELU scrie:ca ai facut roi te cred,metoda nu stiu cine te-a trombonit, dar cu mierea nu cred pana nu vad,ca la mine nici vorba,poate ne da Lucian cate un bidon de aia de rapita ca el sa ajuns.
FLORINELU scrie:da asa e ,toata lumea spune ca a stors 2-3 kg. ca sa nu poti sa ai pretentia sa-ti dea si tie cadou acolo5-6 kg. de miere daca nu ai avut norocol lor,iar aia care a stors-o a dat-o cadou la soacra si nepoti,iar el nici nu a gustat-o , lumeeeeeeee ,lumeeeeeeeeeee, sora lume.
liviutzbogos scrie:Ala nu e roiul ce-a plecat de la mine, ca parca imi par cunoscute vre-o trei albine de acolo...
Metoda e asa cum cred eu? Adica: se rup toate botcile si se scutura in fata stupului, albina intra inapoi in stup si astfel i se induce senzatia de roit. Gresesc?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori