Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL

Mesajde modigliani » 06 Noi 2011, 15:29

LUPU' ALBINELOR scrie:...............................
Eu aveam alte gâze-n cap pt această noapte, dar m-ați luat plăcut prin surprindere...Așa că vreau să salut momentul și atât...................

Ce sa-ti fac , neica ? Esti mereu ..... pe alt fus orar , mereu apari cand se stinge lumina ! Poate azi apari cand trebuie ! I'll be around . .... Just call my name I'll be there

modigliani

Mesajde ioanpuiu » 06 Noi 2011, 16:38

modigliani scrie:This Is The Best World Music - Native Americans

Modigliani dragă, rar am văzut ceva mai lipsit de valoare artistică ca această "Best World Music"

Este un produs eminamente comercial însă nu unul oarecare, ci unul de cea mai slabă calitate. Imaginea este de-a dreptul hidoasă:
Într-un paisaj superb de altfel, în binecunoscutul praf roşu din patria Pieilor Roşii şi în jurul clasicului foc indian, văd nişte instrumente care nu au ce căuta in afara unei săli de concerte, decît in cutiile de transport. ACEI instumentişti fac ACEL acompaniament muzical, unui grup de "sălbatici" îmbrăcaţi de la recuzita Hollywoodului şi care execută un dans ritual specific CULTURII LOR. (chiar nu mai am putere să descriu pînă la capăt porcăria aia)

Te rog să nu te superi pe mine, îmi cer scuze că ţi-am făcut varză "bucata"

Nu vreau să fac din asta un subiect de contrazicere cu tine şi cred că avem nevoie de o terţă opinie. Propun deci să aşteptăm să vedem ce spune şi Lupul.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 06 Noi 2011, 17:00

- Baieti! Eu lucrez in weekend si sunt liber in cursul saptamanii. De pe BlackBerry de pe care va scriu acum, nu vad clipurile ci doar textele. Asa ca va trebui sa asteptati pana se stinge lumina...:-)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde echo » 06 Noi 2011, 21:07

Bambuchea, ma intarati !!! pana se lamuresc Pescaru cu dom' Puiu ce si cum cu indienii, pun si eu o placa cu dinashtia, nu de alta, dar mai vreau:

Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde modigliani » 06 Noi 2011, 21:14

ioanpuiu scrie:Modigliani dragă, .......
..........te rog să nu te superi pe mine, îmi cer scuze că ţi-am făcut varză "bucata"

Nu vreau să fac din asta un subiect de contrazicere cu tine şi cred că avem nevoie de o terţă opinie. Propun deci să aşteptăm să vedem ce spune şi Lupul.

Hey man , sa ma supar ??? :lol: Pentru ce ? Ca nu ti-a placut o piesa ??? Chestie de gusturi , nimic condamnabil prietene . Asta-i muzica , nu poate place toata .... tuturor . Si poate ca tocmai asta o face sa ...... ne placa si mai mult !

Nu astepta nicio terta opinie , fi mandru de parerea TA ! Oricum ..... pertinenta observatie , se vede ca vine de la un cunoscator .

................................

Sunday night , let's party again ! ;)

modigliani

Mesajde modigliani » 06 Noi 2011, 21:20

echo scrie:Bambuchea, ma intarati !!! pana se lamuresc Pescaru cu dom' Puiu ................

Daca nici asta nu-i place chiar ma enervez ! Chiar c-o iau ca pe-un afront personal !!!! :lol: :lol: :lol: ..... Pan'-aici ! Pan' la malurile ei .....

Ultima oară modificat de modigliani pe 06 Noi 2011, 21:24, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde echo » 06 Noi 2011, 21:23

si daca merge Amerika, merge si Moskva... ia sa vezi ca iar face Lupu' urat ...
ma rog, cui ii place.. cui nu.. poate sa asculte Justin Bieber... :lol:

sau, ceva mai ritmat:

bang-bang ziceam si eu pana sa dau cu capul in coltul la masa... :shock: :oops:

Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde ioanpuiu » 06 Noi 2011, 21:28

Acu'...dacă m-a mîncat, trebuie să mă scarpin.

Într-o discuţie pe teme religioase pe vechiul forum, i-am recomandat lui Modigliani un articol de pe un blog specializat unde se discuta doar religie.
Din motive necunoscute mie, Modigliani s-a retras in acea perioadă de pe forum, dar eu am păstrast multă vreme un setiment de vinovăţie.
Am simţit o uşurare cînd l-am văzut prezent pe noul forum şi aparent fără nici o legătură i-am făcut o dedicaţie muzicală pe care a părut să nu o observe si m-am gîndit ...ori nu m-a uitat şi mi-a dat ignore, ori nu-şi mai aduce aminte de mine şi pe bună dreptate se întreabă de unde şi pînă unde.

- Te salut Modigliani ! te asigur că nu a fost cu intenţie nici atunci şi nici acum.

(sunt şi eu pescar şi nu mi-am pierdut sentimentul de apartenenţă la breaslă)
ioanpuiu

Mesajde modigliani » 06 Noi 2011, 21:31

..... Wow ! What a ..... REMAKE ..... ! :o :o :o

modigliani

Mesajde echo » 06 Noi 2011, 21:36

Si ceva mai linistit... asa de somn usor...

si inca ceva pt sufletul meu ;)

echo

Mesajde modigliani » 06 Noi 2011, 21:36

ioanpuiu scrie:Am simţit o uşurare cînd l-am văzut prezent pe noul forum şi aparent fără nici o legătură i-am făcut o dedicaţie muzicală pe care a părut să nu o observe si m-am gîndit ...ori nu m-a uitat şi mi-a dat ignore, ori nu-şi mai aduce aminte de mine şi pe bună dreptate se întreabă de unde şi pînă unde.

- Te salut Modigliani ! te asigur că nu a fost cu intenţie nici atunci şi nici acum.

Salve om bun ! N-am uitat nimic din vremurile de demult ..... Stai linistit ! ..... Stai si-asculta asta : :lol: :lol: :lol:
Bine te-am regasit !

modigliani

Mesajde ioanpuiu » 06 Noi 2011, 21:39

În afară de asta, sunt zile...şi zile.

Azi dimineţă, nici nu am apucat bine să intru pe forum că m-a ajuns blestemul cîinelui.
Nu ştii ce-i asta? înseamnă că nu ai cîine!
A fost rîndul meu să execut toată ziua comenzi. Am pus varza, a trebuit să împac şi capra şi...a rămas Lupul la urmă.
ioanpuiu

Mesajde jimm » 06 Noi 2011, 21:43

ioanpuiu scrie:În afară de asta, sunt zile...şi zile.

Azi dimineţă, nici nu am apucat bine să intru pe forum că m-a ajuns blestemul cîinelui.
Nu ştii ce-i asta? înseamnă că nu ai cîine!
A fost rîndul meu să execut toată ziua comenzi. Am pus varza, a trebuit să împac şi capra şi...a rămas Lupul la urmă.

:lol:
Te salut nea' Puiu
jimm

Mesajde Bambucha » 06 Noi 2011, 22:58

Echo: Open Fire 8-)

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 06 Noi 2011, 23:13

Imi place ca de la caresei s-a trecut la ciortanasi. Eram pe la Severin si niste prieteni tot ma inebuneau cu plescovitza in sus si plescovitz in jos, dupa ce am trecut granita am vazut ce-i aia 8-) adevarul e ca sarbul cand se pune la masa pai baga bine cat pentru o saptamana!

Sunt superbe peisajele de la dunare, primii mei 5 ani de viata i-am petrecut pe ostrovul mare.

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 06 Noi 2011, 23:59

ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE