Zaua buna,daca tot nu ma lasa timpul asta sa mi cetesc munca,
iaca-ta mai cetesc pe aici si tare ma minunez si de unele si de altele.
Apai sa v o spun pe-a dreapta,este greu sa multumesti pe toata lumea cu invataturi si dedicatii apicole~!
-Sa inteleg ca unii dintre noi neamuri fiind toti de la DACI incoace l au convis si pe DM CA NU TREBUIE SA SE OSTENEASCA...RUSINE!
-Acum sunt convins ca multa NEGHINA ARE GRAUL ACESTEI NATII chiar printre apicultori si daca a-si mai fii tanar sa pot alege alta carare,EU, a -si scoate neghina asta de-ar fii sa o adun bob cu bob ...si cu ochelerii deasupra nasului.
-Asa stand lucrurile am observat ca oricum majoritatea nu stiu sa interpreteze ce au vazut si nici sa aprecieze, este intr-adevar pacat de o anumita asistenta care este intentionata in bine s au este mai respectuasa sa zic asa,ptr ca un apicultor care atinge niste cunostiinte greu de inmnagazinat ptr unele capete , este normal sa fie cat de putin respectat un fel de decenta dar nu o poate primii ca lipseste multora dintrte noi, asa ca omul isi ia jucariile si se resemneaza.
-Personal,am ajuns la o conclzie,mai ales ptr UNII INCEPATORI,adica dupa 2-3 intalniri i-am facut evaluarea si stiu daca merita sa te mai streseze.
-Astea fiind spuse este normal ca varfurile CUNOSTIINTELOR apicole sa nu se osteneasca ptr a se inghesuii la baza unde se creeaza tot felul de curenti si ispite,este mult mai bine sa stea in anonimat ,cu varful printre norii lui!
INCA O DATA PACAT PTR USUIREA LUI DAN,poate ca am inteles,poate ca nu am inteles,acest comportament al unora care traiesc printre noi,va rog sa ma credeti ca am citit pe sarite si printre randuri si nu stiu inca cum s a ajuns ca Dan sa se retraga insa stiu un singur lucru:este de-al nostru si trebuia sprijinit si respectat fiind departe de tara, de noi,de locurile natale,in cazul asta este un frate al nostru,este serios si este compatriotul care nu si-a facut conationalii de ras pe unde a calcat piciorusele lui,mai mult de atat a avut destule experiente proaste aici in tara ,ar fii cazul sa i ceara scuze baiatului si sa i sarute mana aceia care l au suparat ,chiar daca ma vor injura pe mine ca doar nu i prima data!
Deci ?
RUSINEEE!