liviutzbogos scrie:Aseara era cat pe ce sa desfiintez nucleul de imperechere, m-am uitat in el si nu mai era matca, doar vre-o 100 de albine adunate intr-un colt. Azi cand chiar am vrut sa il desfiintez, am vazut si pe doamna in el. Inca nu a inceput sa oua. Problema e ca mai are foarte putina albina. Cand imi permite timpul (pt ca acum e inorat, ploua) am sa ii mai dau o cana de albina stropita cu tuica+apa.
FLORINELU scrie:si da-i neaparat o rama cu puiet capacit gata de eclozionare.............fara tuica rama.si un pic de sirop.
liviutzbogos scrie:Seara buna...
Azi am facut un control inopinant la albinute si...stam asa si-asa. Matcile s-au imperecheat, in sfarsit. Am vazut oua de doua zile. Populatia e cam slabuta dar isi vor reveni ele pana in octombrie. In rest, numai bine, rau la nime'. Doamne ajuta!
paul scrie:In loc sa fi scuturat bezmeticul, trebuia sa-i fi dat matca imperecheata , in colivie ! Se redresa numaidecat !
liviutzbogos scrie:OareMi-e mi-a ramas intiparit in minte ce am citit pe-aci, pe forum. Incercarea de a "vindeca" un bezmetic e o lupta cu morile de vant, mai bine il scuturi si ai terminat. Nu stiu din experienta proprie dar, la urma urmei, nu am pierdut nimic, din contra.
liviutzbogos scrie:P.S. Cum e vremea pe la Moldavia noastra? Permite sa curga nectar?
paul scrie:Ploua de nu se mai opreste !
Temperaturi de ... martie ( vineri 14* C, sambata 15*C). Temperaturi maxime !![]()
LE ... cred totusi ca te-ai grabit cu desfiintatul !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori