Pana sambata n-or crapa, asta e. Am o saptamana de concediu si ma voi ocupa de toate cele.
Vroiam sa va arat varojetul meu in functiune dar n-aveam net sa-l incarc. Iata-l:

IonutMioveni scrie:Salutare ,Staticaa!
Eu zic ,cel mai bine ar fi sa dai sirop in rame (daca ai construite).Dpmdv e cea mai simpla si cea mai sigura metoda(intra si cantitate mare de sirop,o pui in stup la 2-3 cm de ultima rama si o rezolva gagicile.
Daca duci lipsa de rame construite ,atunci e uzic sa alegi var 2 expusa de tine (cea cu galetusa deasupra ramelor si catu peste cuib.(Eu am dat gauri cu burghiu de 1 mm de jur imprejurul galetusei si albinele stateau ca vacutele la grajd. Te sfatuiesc sa pui galetusa intr-o farfurioara de unica folosintapentru a evita surprizele; inca o chestie , eu le-am dat gaura la galetusile mele si in fund ,gaura pe care o obturez cand pun siropul,apoi cand galetusa e pozitionata cu fundul in sus scot obturatorul) Chestia asta am observat-o cand nu gaurisem galetusile si in partea inferioara si lichidul pur si simplu nu curgea cand am verificat pentru a umple galetusile din nou.
Te descurci tu ca esti baiat istet.

liviutzbogos scrie:Frate...ai reusti sa aduci o lacrima in coltul ochilorCu poza aia cu satul natal mi-ai mai batut un cui in talpa, care nu ma lasa sa ma despart de casa parinteasca. Multumesc. Iti doresc...sa ramai acolo, in satul care-ti curge prin vene.
delorin I scrie:Frumos! Spor! Vad ca mai nou ne vorbesti doar in magini! Iar o poza este cat 1000 de cuvinte:)
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori