State scrie:Liviule , sa-mi zici daca-ti sare ceva in ochi in filmulet.
State scrie:L-am facut in graba , din dorinta de a va arata si voua de ceea ce ma bucura pe mine. Nu stiu ce naiba setari am facut ca se vede foarte prost.
liviutzbogos scrie:State scrie:Liviule , sa-mi zici daca-ti sare ceva in ochi in filmulet.
Casa parohialaIarta-ma, dar nu am vazut nimic aparte, afara de frumusetea nemarginita a patriei noastre... de care ne cam batem joc. Dar asta e alta poveste
Ce mi-a sarit totusi in ochi e... cat de multa pasune aveti, ce ferma de oi as face eu acolo...
![]()
Foarte frumos. Mereu am iubit muntele, eu fiind nascut la campie.
petru71 scrie:State, ti-am mai spus cu ceva vreme in urma ceva...cred ca n-ai remarcat.
Oricum, nu asta conteaza.
O sa ma repet.
Chiar daca nu ne cunoastem, asa cum ti-am spus si atunci, esti un om frumos prin ceea ce arati aici.
Tine-o tot asa, eu zic ca esti pe drumul cel bun.
Filmuletul tau e frumos nu prin ceea ce arati tu acolo, ci prin ceea ce ai simtit tu atunci cand l-ai postat.
Nu multi au sansa sa simta ce simti tu cand esti acolo...
Asta este pentru tine si pentru cei dragi tie:
Pitar
State scrie:Nu se poate! Popa tot la bani se gandeste.Cladirea aia mare si rosie e magazin/restaurant, nu casa parohiala.
La inceputul filmului, tinteste catre muntele ce se vede in fata.
State scrie:Hai ca sunt curios daca observa cineva.
Incepand cu 0:14.
State scrie:Hai ca sunt curios daca observa cineva.
Incepand cu 0:14.
stefanmadalin scrie:Ce-s cu ''mustele'' alea prin fata aparatului?
irina scrie:O cruce , desenata de coroanele copacilor!
State scrie:irina scrie:O cruce , desenata de coroanele copacilor!
Asa e. Liviu nu a vazut-o de padure!
joohny scrie:[... imi si inchipuiam cum pasc turmele mele pe acolo
liviutzbogos scrie:Pfff... pe asta chiar nu am vazut-oSi tocmai eu, juma' de popa
In schimb am vazut pajistile, imi si inchipuiam cum pasc turmele mele pe acolo
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 65 vizitatori